| | |
Logowanie | |
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Zapomniane hasło? Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
|
|
Autor |
[S] Coilover'y do 924 |
kondzi
Użytkownik
Miejscowość: Gdynia/Świerczów/Warszawa
Data rejestracji: 11.12.16 |
Dodane dnia 24-10-2020 22:35 |
|
|
Jako, że u mnie wylądowały już Gaz Goldy, odsprzedam po kosztach, a nawet poniżej swoje coilovery.
Ważne sprawy:
- Przerobione na wkłady z Golfa MK2 (więcej dostępnych amorków)
- Teraz sprężyna 2.25", ale 2,5" też wejdzie, bo talerzyki były pod 2.5" oryginalnie.
- Krótszy skok o około 25mm (był wątek jak szukałem jakie amory wrzucić, bo jak auto zglebimy trochę, to i skok amora krótszy powinien być).
- W komplecie praktycznie nowe amorki Monroe Reflex z przefrezowaną sztycą, aby dało się założyć camber plate'y (standardowo gwint jest za krótki). Do standardowych gniazd też podchodzą bez problemu, tylko trochę gwintu więcej będzie wystawać.
Zdjęcie z wczoraj jak zdjąłem je z auta. . W sumie jak zrobiłem na nich ze 40 km to max, zresztą chyba zdjęcie mówi samo za siebie.
BARDZO WAŻNA informacja
- Ten setup siada do fabrycznego zawiasu plug 'n' play. Ma długi skok (czytaj drogowy, pomimo że krótszy od serii 924 o 25mm, to jest spory zapas).
- Mogę dorzucić niebieskie sprężyny ze zdjęcia i helpery, ale to cena inna będzie w zależności kto co chce.
Cena:
1. Coilover'y z amorkami 1000
2. Coilover'y ze sprężynami (do wyboru 275 lub 325 lbs) 1250
3. Coilovery ze sprężynami i helperami 1350
Mam też twardsze sprężyny 2.5" ale to już się robi naprawdę twardo jakby ktoś chciał
Wysyłka wedle cenników przewoźników.
Pozdrowienia,
Konrad
--
[img]https://www.bearsgarage.pl/wp-content/uploads/2024/02/Logo-1-full-xs.png[/img]
'93 Porsche 928 GTS
'89 Porsche 944 Turbo
'83 Porsche 911 Carrera 3.2
'81 Porsche 924 Turbo
kondzi dodał/a następującą grafikę:
|
|
|
|
|
|
| |