| | |
Logowanie | |
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Zapomniane hasło? Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
|
|
Autor |
Mondeo 2,5 V6 |
Damian
Użytkownik
Miejscowość: Łódź
Data rejestracji: 01.02.06 |
Dodane dnia 08-03-2008 19:05 |
|
|
Witojcie
Sorry, że z czymś takim tu wyjeżdżam, ale mój sąsiad z działki ma do sprzedania mundziaka. Motor jak w tytule, lakier czarny. Nie bity, przebieg coś kole 130000km. Znam to auto od wielu lat (może nawet od początku? nie pamiętam ) W każdym razie sąsiad jest po 60tce, auto przejął od zięcia-policjanta z drogówki. Jeździ nim tylko z domu na działkę (~8km), czasem do znajomych pod Łodzią i kilka razy był nim z żoną w Pradze - stąd taki przebieg.
Brzmi jak typowa bajka z allegra, ale... znam faceta 9 lat i wiem ile jeździ samochodami.
Autko prawdziwie godne uwagi - oczywiście dla kogoś kto lubi fordy Ma chyba ze 170kuni, to całkiem ładna wartość .
Cena ~ 30tys. zł. Nie wiem czy to dużo czy mało "za ten rocznik" więc proszę nie dyskutujcie ze mną o kwotach, kompletnie nie interesuje się fordami ani ich cenami itp, ale ten akurat samochód dość często widuje i jest po prostu ładny. Do tego stopnia, że ludzie sobie robią przy nim zdjęcia. Hehehe
W razie zainteresowania proszę o priv - dam telefon do gościa.
|
|
Autor |
RE: Mondeo 2,5 V6 |
wampir
Użytkownik
Miejscowość: mala wies pod W-wa
Dodane dnia 09-03-2008 01:23 |
|
|
Nie napisales rocznika
1988 Porsche 944 - bylo
1989 Porsche 944 Turbo S - bylo
1985 Porsche 944 - wydmuszka - bylo
1999 Audi A6 Avant Quattro 4.2 Tiptronic - takie tam rodzinne |
|
Autor |
RE: Mondeo 2,5 V6 |
Damian
Użytkownik
Miejscowość: Łódź
Dodane dnia 09-03-2008 10:30 |
|
|
W rzeczy samej. Rocznik 2001. Kanciaty. Przeglądnąłem wczoraj oferty na allegro i chyba będzie ciężko sprzedać go za taką kwotę. Mimo, że ładny. Ale nie moja w tym rzecz. Po prostu podzieliłem się informacją
|
|
|
|
|
|
| |