Postów: 123 Miejscowość: okolice Wysokie Mazowieckie Data rejestracji: 02.01.07
Dodane dnia 29-03-2008 21:29
witam czy ktos wie moze czy przewod paliwa laczacy pompe wstepna z pompa glowna w 924 2.0 da sie go dostac? i ile moze kosztowac? czy lepiej stworzyc z czegos innego? bo kupilem pompe paliwa i wlasnie przy wejsciu do pompy pmpa ma wieksa srednice od starej i mam problem.
ogolnie ile moze kosztowac? i czy naprzyklad stworzony z kolanek wytrzyma cisnienie paliwa
Postów: 1768 Miejscowość: Freie Stadt Danzig Data rejestracji: 02.01.08
Dodane dnia 30-03-2008 12:23
nie wiem jaka masz pompe
ale ta ktora mialem ostatnio w reku miala naciety wewnatrz gwint i wkrecony reduktor wiec jezeli masz taka sama pompe to kwestia zmiany reduktora w warsztatach specjalizujacych sie w instalacjach wtrysku powinni cos takiego mieca nawet jesli nie masz mozliwosci zmiany reduktora to i tak pojedz do takiego warsztatu moze beda mieli cos co ci zadziala
Postów: 975 Miejscowość: Moss-Norwegia Data rejestracji: 07.08.07
Dodane dnia 30-03-2008 14:38
witam , kiedys ukradli mi audi coupe 2,3L i pocieli mi przewody bezynowe pod zbiornikiem paliwa , pewnie by sposcic paliwo, wiec polaczylem je szybkozlaczkami stosowanymi w ciezarowkach do powietrza, wytezumaly spoko te 6 bar, jako ze 924 tez ma wtrysk mechaniczny sadze ze cokolwiek bys wymyslil oby bylo szczelne i tolerowalo bezyne to ci wytrzyma....