Dodane dnia 20-07-2006 20:06
Pomysl do napisania tego postu podsunal mi Kolek. Sam pamietam borykalem sie co gdzie i jak kupić.
Mysle ze ten temat pomoze wielu osobom. cos podobnego widzilem na PCP.
1. Jelenia Gora - Slawek tel. 602 802 158.
Kolo wydaje sie byc rzeczowym i wszystko wiedziec, ale nie dokonca tak jest .Ja sam dosltalem od niego tylnia belke z lat 80 i narazie robi za wieszak . Jak u niego kupowac najlepiej po numerze z Pet'a. wtedy nie ma niedomowien.
2. Poznan - Marek pachu924@wp.pl. Na razie kupilem tylko jedna czesc, i to 20%- 50% taniej niz u innych. Posiada warsztat i kilka rozebranych 924'orek .
3. Szczecin - ...... Pilatus ma namiary i napewno cos napisze (prosze Jacku)
4. Ciechanow - zlomowiec . ceny zadna rewelacja, powiedzial bym ze w poruwnaniu z Poznaniem 30% drozej. ale moze niektorym na miejscu . namiary ma Bary.
Pewnie jest jescze kilka takich miejsc w Polsce o ktorych nie wiem, ale wlasnie po to ten temat i tu pozostawiam pole do popisu "starym wyjadacza"
Postów: 8 Miejscowość: Praust bei Danzig (1000m od wylotuA1) Data rejestracji: 16.07.06
Dodane dnia 21-07-2006 02:07
To ya uzupełniam
Ciechocinek. Dokładnie Nowy Ciechocinek na A1 za przejazdem patrząc od Łodzi z prawej. Dwa rozebrane 924. Jeden całkiem ładny i jeszcze całkiem nie rozbebeszony. Kupa idealnych detali, szyby, blachy. Drugi - totalny złom z blachami zperforowanymi na wylot. Skorupa z szybami, zawieszeniem i zardzewiałym blokiem silnika bez osprzętu. Poza tym - sporo części w rozsypce. Bo kolesie mieli już takie auta wcześniej.
Dla wielbicieli kolorytu. Kierownik (tak go tu mianują) To duuży choć niski koleś z dużą ilością precjozów obciążających szyję. Ceny ustala patrząc na niebo - w zależności od pułapu chmur. I według Ketchupa nie są one niskie. Kto wie - może miałem pecha bo na niebie akurat latały obłoczki stratosferyczne Tyle. Pozdrawiam!
Dodane dnia 13-08-2006 14:26
To moze tylko dopowiem i zaprosze wszystkich na moja strone www.porscheczesci.pl
Na placu w dniu dzisiejszym parkuje piec 924 i cztery 944
Zawsze o tym marzyłem i spełniło sie
Pozdrawiam Pahu