Postów: 3476 Miejscowość: Jelenia Góra Data rejestracji: 16.05.07
Dodane dnia 17-05-2010 21:45
Do sprzedania mam maskę standardową 924 z zapinkami sportowymi czy czymkolwiek by to nie było - sprzedam razem z szpilkami zapinek, czyli z tym dziwacznym ustrojstwem na foto...
Byłby jeszcze pas dolny 924 - ładny niepogięty, ale za dużo roboty żeby to ściągać, więc to tylko jako opcja jakby już komuś strasznie zależało
Maska i pas w kolorze zielony metalik.
Jest jeszcze do oddania za jakieś przyzwoite piwko szybę przednią od 924 z małym uszczerbkiem, ale jak ktoś potrzebuje coś na szybko to się awaryjnie na pewno nada.
Jest jeszcze boczna szyba od strony kierowcy, ma niestety małe ukruszenie w samym rogu na górze, które pewnie się schowa się w ramce drzwi.
Na razie wsio co mi do głowy przyszło.
Ewentualnie mogę się zamienić na przełączniki do szyb elektrycznych albo co najmniej jeden , szukam też zewnętrznej klamki do prawych drzwi od autka po 81r czyli klamka z cięgienkiem.
Postów: 3476 Miejscowość: Jelenia Góra Data rejestracji: 16.05.07
Dodane dnia 26-06-2010 19:53
Doszła mi jeszcze do odsprzedania kierownica w kolorze czarnym, nie obszyta skórą. Stan jest dość ładny. Nie chciało mi się fotek robić ale jakby kogoś interesowało to mogę podesłać. Chodzi o taką kierownicę: