| | |
Logowanie | |
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Zapomniane hasło? Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
|
|
Autor |
(S) PAKIET NR 2 za 200 zł |
labortoner
Użytkownik
Miejscowość:
Data rejestracji: 09.08.10 |
Dodane dnia 26-08-2010 15:12 |
|
|
Wystawiłem na allegro spakietowany zestaw czesci - tych samych co już oferowałem tutaj na tym forum - a teraz moja oferta wyglada tak, ze chce sprzedac za 200 zł hurtem:
Odstąpie- uzywane elementy i podzespoly do porsche 924- najchętniej hurtem wszystko razem, w korzystnej cenie hurtowe, ale sugeruje tez ceny transakcyjne aby tym bardziej zachęcic do zakupu całego pakietu. Za wylicytowana kwote kupujesz wszystko wymienione : 1. tylna klaposzyba- wersja bez wycieraczki-100zł 2. drzwi dwie sztukistan bdb - bez osprzetu- a są obydwa dodaje gratis niektore uszczelki nakładki listewki itp po 90 zł sztuka W razie potrzeby sluze telefonem 512 253 499, lub meileml wsg57@interia.pl- zdjecia wysylam w razie potrzeby - - zakupiony towar wysylam pocztą lub uzgodnionym kurierem - w kazdym przypadku preferuje odbior osobisty - w przypadku elementow kłopotliwych we wysylce moge poczekac na odbior nawet kilka tygodni- klape tylna polecam kategorycznie odebrac osobiscie aby dotarla w jednym kawałku - Dogadywanie szczegułów ,podawanie adresów itp -tylko na meila.
Edytowane przez labortoner dnia 27-08-2010 17:07 |
|
Autor |
RE: koniec sprzedaży pakietu nr 2 |
labortoner
Użytkownik
Miejscowość:
Data rejestracji: 09.08.10 |
Dodane dnia 06-09-2010 13:30 |
|
|
Niniejszym zakańczam sprzedaż pakietu nr 2. Moja oferta zdezaktualizowała się.Robie sobie handlową przerwę. Klamoty lokuje w suchym miejscu - i obmyślam nową strategię wysbycia się. |
|
|
|
|
|
| |