Dodane dnia 09-01-2007 22:24
Pisze o tym na forum bo to ostatnia okazja na kupno przedstawionych ponizej foteli. Fotele w idealnym stanie były zamontowane w 944 83 rok.
Czarny material i logo porsche nigdy nie zastapi skóry ale moim zadniem w naszych autach wyglada naprawde dobrze.
To fotele z pierwszego mojego 944 (traci sentymentem ale moze zostaną w kraju )
Po drugiej stronie palca 300 euro dlatego mysle ze warto sie zastanowic.
Ostatecznie zadecydowalem ze po zakonczeniu tej aukcji fotele sprzedaje poza granicami naszego kraju.
Dodane dnia 10-01-2007 18:31
Kolego pisze do ciebie z niemiec w tej chwili kupilem takie same fotele w idealnym stanie za 200 euro wiec prosze nie wypisuj bzdor, bo jak bys dostal taka cene tutaj to bys dawno sprzedal te fotele.
Prosze ciebie nie motywuj niczego ze w niemczech to tyle kosztuje bo tego niewiesz a ja tutaj mieszkam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s. dostalem gratis tylna rolete do prosiaka czego od ciebie bym nie otrzymal.
Wiem bo do ciebie w sprawie foteli dzwonilem
Dodane dnia 10-01-2007 20:21
Widzę ze mnie dobrze znasz, kolego zapewne to ja mam słabą pamięć, ale jakoś nie przypominam sobie rozmowy z Tobą na temat wyżej wymienionych foteli.
Każdy z użytkowników tego forum może wejść na ebay.de i samemu sprawdzić ceny. http://fahrzeugteile.search.ebay.de/porsche_Sonstige_W0QQcatrefZC6QQcoactionZcompareQQcoentrypageZsearchQQcopagenumZ1QQfclZ3QQfgtpZQQfposZ13505QQfromZR2QQfsooZ1QQfsopZ1QQftrtZ1QQftrvZ1QQga10244Z10425QQlopgZQQsacatZ23016QQsadisZ200QQsaprchiZQQsaprcloZQQsargnZQ2d1QQsaslcZ3QQsbrftogZ1QQsofocusZunknown
Łatwo jest cos napisać zdecydowanie trudniej to udowodnić kolego.
Tak się skalda ze ja mieszkam w Polsce a do Niemiec jeżdżę raz w tygodniu i tez wiem ile, co kosztuje oraz jaka cenę mogę uzyskać za poszczególne części do Porsche.
Przykład klamki do Porsche944 z napisem Porsche komplet u nas to 300 zł tam 200 euro itp..
Nie twierdze ze okazje się nie zdarzają oby było ich więcej.
Twoja teoria ze jak bym dostał ta cenę w Niemczech to już dawno bym je sprzedał mogę uznać za bzdurę jak sam napisałeś.
To ze sprzedaje części do Porsche jest wynikiem tylko i wyłącznie mojej pasji do Porsche i tylko pasji.
Napisałem o tym na forum tylko i wyłącznie kierując się dobrem użytkowników Porsche a nie jak twierdzisz motywując kogoś do kupna opisywanych foteli.
Dowód - zrobię dokładnie tak jak napisałem.
Nastepnym razem zanim kogos obrazisz- pomysl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szacunek