924.pl
Nawigacja
Strona Główna
Newsy
Artykuły
Galeria
Forum
Komentarze
Download
Linki
Kontakt
Szukaj
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Zobacz Temat
924.pl | Porsche | Giełda - części i inne
Autor 924 części
Rafalw
Użytkownik

Miejscowość:
Data rejestracji: 08.01.13
Dodane dnia 25-12-2013 14:20
Witam,sprzedam sporo części do 924,jest tego tak dużo więc ustawiłem i po prosty zrobiłem zdjęcia,bo opis jest raczej nie osiągalny.Elementy wnętrza są zaśniedziałe,ale na upartego i z mocą plaka,jeszcze coś z tego by było,plastiki wiadomo ok.Leży i się marnuje ja raczej nie wracam do marki,mogę dorzucić jeszcze rzeczy które nie wiem czy działają,takie jak pompy paliwa i sporo duperelów porozbieranych alternatorów,szyby boczne i takie tam drobiazgi lezące w tym obłędzie.Części leżą jakiś czas więc będą do doczyszczenia,cena bądźmy realni wiemy po ile takie części ,,chodzą'' ale nie o tym.Interesuje mnie suma 600zł wychodzi 50zł od większego elementy takiego jak zegary czy pełen tunel z zegarkami,maglownica czy dmuchawa ,deska z kratkami czy ten duperel do paliwa,co jest moim zdanie racjonalną suma.Dorzucam resztę dupereli zbieranych od 83 roku więc się znajdą tam rożne frykasy jakieś klocki,paski pewnie,popielniczki i elementy gumowe których nazwy się nigdy nie dowiem i i czy będą spełniać swoją funkcję też 100 procentowo nie stwierdzę.Odbiór raczej osobisty,posiadam jeszcze etui na szyber który raczej by szedł osobno,w rozsądnej cenie kolor czarny.

Ed pompa paliwa i pasy są,chyba od s2.
Tablica link
http://tablica.pl/oferta/924-czesci-okazja-CID5-ID4uW0l.html