| | |
Logowanie | |
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Zapomniane hasło? Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
|
|
Autor |
924 części |
Rafalw
Użytkownik
Miejscowość:
Data rejestracji: 08.01.13 |
Dodane dnia 25-12-2013 14:20 |
|
|
Witam,sprzedam sporo części do 924,jest tego tak dużo więc ustawiłem i po prosty zrobiłem zdjęcia,bo opis jest raczej nie osiągalny.Elementy wnętrza są zaśniedziałe,ale na upartego i z mocą plaka,jeszcze coś z tego by było,plastiki wiadomo ok.Leży i się marnuje ja raczej nie wracam do marki,mogę dorzucić jeszcze rzeczy które nie wiem czy działają,takie jak pompy paliwa i sporo duperelów porozbieranych alternatorów,szyby boczne i takie tam drobiazgi lezące w tym obłędzie.Części leżą jakiś czas więc będą do doczyszczenia,cena bądźmy realni wiemy po ile takie części ,,chodzą'' ale nie o tym.Interesuje mnie suma 600zł wychodzi 50zł od większego elementy takiego jak zegary czy pełen tunel z zegarkami,maglownica czy dmuchawa ,deska z kratkami czy ten duperel do paliwa,co jest moim zdanie racjonalną suma.Dorzucam resztę dupereli zbieranych od 83 roku więc się znajdą tam rożne frykasy jakieś klocki,paski pewnie,popielniczki i elementy gumowe których nazwy się nigdy nie dowiem i i czy będą spełniać swoją funkcję też 100 procentowo nie stwierdzę.Odbiór raczej osobisty,posiadam jeszcze etui na szyber który raczej by szedł osobno,w rozsądnej cenie kolor czarny.
Ed pompa paliwa i pasy są,chyba od s2.
Tablica link
http://tablica.pl/oferta/924-czesci-okazja-CID5-ID4uW0l.html |
|
|
|
|
|
| |