Postów: 6074 Miejscowość: Wolica (k.W-wy/Janek) Data rejestracji: 23.10.06
Dodane dnia 16-11-2016 19:14
ma ktoś?
zostałem przez subaru zmuszony do pojeżdżenia kilka dni boxem i panikuję bez zimówek - ktoś ma coś niedrogo a pasujące? 17" i ET jak do eS (ew. może przyzwoite zimoew opony na felge 18" ) ?
podkreślam niedrogo bo dosłownie na tydzień max planuję (czas naprawy subaru)
(jakby ktoś chciał to za kola moge barterowo 18" dać/rozliczyć)
Postów: 1646 Miejscowość: Wieliczka Data rejestracji: 16.10.16
Dodane dnia 16-11-2016 20:25
napisz co dla Ciebie znaczy niedrogo
mam 17" z boxstera (te oryginalne) z zimówkami Continentala które kupowałem li tylko na przejazd od Warszawy na casting do Samochód Marzeń w zeszłym roku.. i teraz leżą gdzieś u moich wulkanizatorów..
Postów: 6074 Miejscowość: Wolica (k.W-wy/Janek) Data rejestracji: 23.10.06
Dodane dnia 16-11-2016 21:21
wiesz - zalezy od modelu i stanu opon.
w tym momencie ok 1000 wydaje mi sie niedrogo ale też zależy - od ciebie też trzeba by toto wysłać. a już jedną obiecującą ofertę znalazłem ok 800 (tyle ze też daleko i niewiadomo kiedy gosc wysle a ze nie z forum to nie wiadomo czy warto...)
są ceny czasem absurdalnie niskie (dzis sie pojawily wlasnie 17" z boxa na pcp tyle ze z letnimi za 500pln - piszę tylko dlatego że dałem już cynk koledze co ma bliżej bo za tyle to bym pewnie sam zaraz kupił a tak to on skorzysta )
napisz mi moze pw ile bys za nie chcial (jezeli nie kupowales tych continetali nowych bo jak tak to obawiam sie ze to nie to czego szukam )
z drugiej strony patrze czy po porstu nie dokupic opon na te 18" i tyle to sie przynajmiej mi faelgi przydarza do czegos