Postów: 123 Miejscowość: okolice Wysokie Mazowieckie Data rejestracji: 02.01.07
Dodane dnia 16-10-2007 17:57
witam podrzucam linka do aukcji gdzie czlowiek sprzedaje szklanki i walek i chcialem sie dowiedziec ile to jest warte?? niech ktos obejrzy i napisze ile to warte z gory dzieki
Dodane dnia 16-10-2007 20:28
Wiem, że szklanki nie są fotogeniczne i trudno im ładną fotkę pstryknąć, ale te na zdjęciach w ogłoszeniu wyglądają jakoś dziwnie... One były jakoś szlifowane czy co?
Co do cen wałków - ostatnio kupiłem 2... Jeden za 150 zł - nie robiłem sobie co do niego nadziei, a okazał się prawie idealny (poza jedną krzywką). Drugi za 250 - miał być prawie idealny... Cóż, prawie robi wielką różnicę.. Niestety ludzie odmiennie postrzegają rzeczywistość..
P.S.
Ten człowiek, który te szklanki sprzedaje ma takiego samego nicka co Ty...
Postów: 123 Miejscowość: okolice Wysokie Mazowieckie Data rejestracji: 02.01.07
Dodane dnia 16-10-2007 22:03
hehe miniver ja nawet wiem skad kupiles ten walke za 250zl http://www.allegro.pl/item242168051_porsche_924_walek_rozrzadu_oryginal.html
bo ci sam podalem linka do tej aukcji ale to szczegol . i mowisz ze cos nietak bylo z walkiem od tego goscia? bo ja jak bralem od niego czesci to si wydawalo ze gosc spoko jest i ma dobre czesci.
a co do nicka przyznaje sie chcialem sie wywiedziec konkretnie o ceny ile to jest warte wiecej fotek jest na aukcji prosze ocencie ile to warte