| | |
Logowanie | |
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Zapomniane hasło? Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
|
|
Autor |
[S] Volvo C30 2009 1.6 D Summum |
browar
Użytkownik
Miejscowość:
Data rejestracji: 01.02.06 |
Dodane dnia 03-07-2015 10:19 |
|
|
Cześć,
Noszę się z zamiarem sprzedaży naszego C30. Szukamy czegoś większego. Jest to 2009 1.6 D. Skrzynia Manual. Wyposażenie Summum, kolor Cosmic White z pakietem ospoilerowania R-Design w ciemnym brązie. Felgi 17". Z opcji to jasne wnętrze ze skórzanymi fotelami, moduł Bluetooth, zmieniarka 6 CD, podgrzewane fotele przednie z pamięcią elektrycznie regulowane, tempomat, komputer pokładowy, xenon, BLIS,
Jestem drugim użytkownikiem auto. Pierwszy właściciel kupił auto od Dom Volvo w Warszawie (stały Klient Volvo). Wszystkie przeglądy robione w Volvo Nova i Volvo Euroservice.
Bardzo fajne i oszczędne autko. Zmieniamy tak jak pisałem na wstępnie ze względu na potrzebę sedana/kombi a nie hatcha.
Auto ma teraz 87tys. Jest umówione na kolejny przegląd w ASO w najbliższym czasie.
Mogę umówić wizytę na oględziny w ustalonym miejscu i czasie.
Nie ma potwierdzenia napraw blach-lak. Natomiast wg mnie dealer malował plastikowy zderzak tył. Drugi komplet opon zimowych stan średni.
Auto jako odskocznię sam woskuję i pielęgnuję środkami Swissvax albo Zymol. Aktualnie auto ma zaplanowaną drobną korektę lakieru na następne sezony (do tej pory używałem tylko glinki, Cleaner fluida).
Zdjęcia postaram się zmniejszyć i dodać.
Auto ma DPF który jest sprawny a płyn redukujący był uzupełniany i nie wymaga jego stan teraz korekty.
Cena?
Zastanawiałem się i oczekuję 33 tys. pln w takim stanie jakim jest. Jeżeli uzgodnimy jakieś sprawy do naprawy to jestem gotów je rozwiązać i cena to będzie odzwierciedlać.
Jest jedno uwarunkowanie.
Mianowicie jest to nasze auto rodzinne i na obecną chwilę ostateczną decyzję podejmę po oględzinach "nowego" auta w drugiej połowie sierpnia. Jeżeli dogram zakup to C30 będzie do odebrania na koniec września. Zakładam, że zrobimy może 2 tys.km do tego czasu.
Jakby ktoś był zainteresowany to serdecznie zapraszam.
Siem
browar
eS |
|
|
|
|
|
| |