924.pl
Nawigacja
Strona Główna
Newsy
Artykuły
Galeria
Forum
Komentarze
Download
Linki
Kontakt
Szukaj
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Zobacz Temat
924.pl | Klub 924.pl | Nasze auta
Autor [S] Volvo C30 2009 1.6 D Summum
browar
Użytkownik

Miejscowość:
Data rejestracji: 01.02.06
Dodane dnia 03-07-2015 10:19
Cześć,
Noszę się z zamiarem sprzedaży naszego C30. Szukamy czegoś większego. Jest to 2009 1.6 D. Skrzynia Manual. Wyposażenie Summum, kolor Cosmic White z pakietem ospoilerowania R-Design w ciemnym brązie. Felgi 17". Z opcji to jasne wnętrze ze skórzanymi fotelami, moduł Bluetooth, zmieniarka 6 CD, podgrzewane fotele przednie z pamięcią elektrycznie regulowane, tempomat, komputer pokładowy, xenon, BLIS,
Jestem drugim użytkownikiem auto. Pierwszy właściciel kupił auto od Dom Volvo w Warszawie (stały Klient Volvo). Wszystkie przeglądy robione w Volvo Nova i Volvo Euroservice.
Bardzo fajne i oszczędne autko. Zmieniamy tak jak pisałem na wstępnie ze względu na potrzebę sedana/kombi a nie hatcha.
Auto ma teraz 87tys. Jest umówione na kolejny przegląd w ASO w najbliższym czasie.
Mogę umówić wizytę na oględziny w ustalonym miejscu i czasie.
Nie ma potwierdzenia napraw blach-lak. Natomiast wg mnie dealer malował plastikowy zderzak tył. Drugi komplet opon zimowych stan średni.
Auto jako odskocznię sam woskuję i pielęgnuję środkami Swissvax albo Zymol. Aktualnie auto ma zaplanowaną drobną korektę lakieru na następne sezony (do tej pory używałem tylko glinki, Cleaner fluida).
Zdjęcia postaram się zmniejszyć i dodać.
Auto ma DPF który jest sprawny a płyn redukujący był uzupełniany i nie wymaga jego stan teraz korekty.
Cena?
Zastanawiałem się i oczekuję 33 tys. pln w takim stanie jakim jest. Jeżeli uzgodnimy jakieś sprawy do naprawy to jestem gotów je rozwiązać i cena to będzie odzwierciedlać.
Jest jedno uwarunkowanie.
Mianowicie jest to nasze auto rodzinne i na obecną chwilę ostateczną decyzję podejmę po oględzinach "nowego" auta w drugiej połowie sierpnia. Jeżeli dogram zakup to C30 będzie do odebrania na koniec września. Zakładam, że zrobimy może 2 tys.km do tego czasu.
Jakby ktoś był zainteresowany to serdecznie zapraszam.

Siem
browar
eS