| | |
Logowanie | |
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Zapomniane hasło? Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
|
|
Autor |
RE: [I] 928 GTS (?) wroclaw |
kemot266
Użytkownik
Miejscowość: 3city
Data rejestracji: 24.04.16 |
Dodane dnia 12-01-2017 19:20 |
|
|
Wyczuwam w Twoim poście ziarenko złośliwości ,której można by uniknąć, przy większej precyzji podczas naszej rozmowy telefonicznej (tak mimochodem zrobiłeś na mnie bardzo dobre wrażenie , nawet rozważałem wycieczkę do Ciebie, żeby właśnie pogadać i pooglądać ) . Konkludując dalej - wybacz , ale żeby nabyć samochód nie musze się doktoryzować w danym modelu ,po prostu szkoda mi na to czasu , a po za tym traktuję zakup takiego pojazdu jako swoisty kaprys , no i może powrót - sentyment do lat młodości , gdzie w latach '90 jazda takim autem dawała mi naprawdę satysfakcję -a dzisiaj może by cieszył mojego syna . A tak naprawdę to rozważam , a co z tego wyjdzie to zobaczę.
Z drugiej strony dostrzegam u Ciebie brak konsekwencji - niby chcesz sprzedać -ale nie chcesz , okazuje się że GTS ale z sercem nie z GTS , sprzedajesz w Polsce ale wskazujesz że w ogłoszeniach w DE 2x drożej ... , to ciśnie się pytanie po co? Gdzie logika? Domyślam się rzeczywistych intencji , ale nie w tym rzecz .
A' propos ceny - cena sprzedaży jest wypadkową wielu czynników i nie zawsze jest zbieżna z oczekiwaniem sprzedającego.
Pozdrawiam ,no i powodzenia w / chyba? / sprzedaży.
PS.
Masz rację , szkoda czasu na ciągnięcie tematu i zaśmiecanie wątku.
Tomek
997 tt
Macan |
|
|
|
|
|
| |