924.pl
Nawigacja
Strona Główna
Newsy
Artykuły
Galeria
Forum
Komentarze
Download
Linki
Kontakt
Szukaj
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Zobacz Temat
924.pl | Porsche | Giełda - samochody
Strona 2 z 2 < 1 2
Autor RE: [I] 928 GTS (?) wroclaw
kemot266
Użytkownik

Miejscowość: 3city
Data rejestracji: 24.04.16
Dodane dnia 12-01-2017 19:20
Wyczuwam w Twoim poście ziarenko złośliwości ,której można by uniknąć, przy większej precyzji podczas naszej rozmowy telefonicznej (tak mimochodem zrobiłeś na mnie bardzo dobre wrażenie , nawet rozważałem wycieczkę do Ciebie, żeby właśnie pogadać i pooglądać ) . Konkludując dalej - wybacz , ale żeby nabyć samochód nie musze się doktoryzować w danym modelu ,po prostu szkoda mi na to czasu , a po za tym traktuję zakup takiego pojazdu jako swoisty kaprys , no i może powrót - sentyment do lat młodości , gdzie w latach '90 jazda takim autem dawała mi naprawdę satysfakcję -a dzisiaj może by cieszył mojego syna . A tak naprawdę to rozważam , a co z tego wyjdzie to zobaczę.
Z drugiej strony dostrzegam u Ciebie brak konsekwencji - niby chcesz sprzedać -ale nie chcesz , okazuje się że GTS ale z sercem nie z GTS , sprzedajesz w Polsce ale wskazujesz że w ogłoszeniach w DE 2x drożej ... , to ciśnie się pytanie po co? Gdzie logika? Domyślam się rzeczywistych intencji , ale nie w tym rzecz .
A' propos ceny - cena sprzedaży jest wypadkową wielu czynników i nie zawsze jest zbieżna z oczekiwaniem sprzedającego.
Pozdrawiam ,no i powodzenia w / chyba? / sprzedaży.

PS.
Masz rację , szkoda czasu na ciągnięcie tematu i zaśmiecanie wątku.

Tomek

997 tt
Macan
Strona 2 z 2 < 1 2