Postów: 6074 Miejscowość: Wolica (k.W-wy/Janek) Data rejestracji: 23.10.06
Dodane dnia 05-05-2013 01:01
Qbak - tu się nie ma co cieszyć... - ja nabrałem pewności jak czytałem Twój tekst po trasie bestią - ja bym się na Twoim miejscu zaczął bać - bo to już tylko kwestia czasu jak 928 sobie kupisz...
Dodane dnia 05-05-2013 22:46
Oglądałem tego GTSa w automacie , który po kosmetycznej w sumie adaptacji wzbogaci kolekcję naszego kolegi z Konstancina . Mogę uczciwie powiedzieć , że po raz pierwszy widziałem w tak doskonałym stanie wnetrze GTSa doreszty teżnie mam żadnych uwag. Stan kolekcjonerski 1 . O budżecie tego przedsiewzięcia nie powinno się zabierać głosu. Zawsze składa on się z dwuch kwot / zakupu i kosztów spełnienia oczekiwań nabywcy . Nawet auta z salonu potrafią jeszcze wydrenowac kieszeń nabywcy .Tylko , że współczesne samochody tracą na wartości już w garażu po wyjechaniu z salonu a każdy 928 gts rośnie na wartosci z każdą chwilą i moment decyzji zakupu jest czasami tyle wart co doinwestowanie .GRATULACJE dla Stacha , jeżeli to jego projekt ogladałem .
Wojciech - zwolennik manuali choć podziwiający automaty .[uwaga na torze automat gtsa objeżdrza manuala trochę współczynnikiem ].