Autor |
RE: [I] Porsche 928 S4 skrzynia manualna /Łódź |
rolo
Użytkownik
Miejscowość: Wrocław
Data rejestracji: 03.08.11 |
Dodane dnia 26-02-2013 09:26 |
|
|
Wojciechu, dzięki za świetne galerie ale prosze nie rób tak już więcej, bo wielu zacznie myśleć nad zmianą modelu
Piękne te 928-mki stojące w hali. Aż się prosi powiedzieć: a teraz wszyscy uruchomcie silniki .... i siedzieć i słuchać
924 '84 2.0 125 KM |
|
Autor |
WOJCIECH
Użytkownik
Miejscowość: ŁÓDŹ
Data rejestracji: 20.10.11 |
Dodane dnia 26-02-2013 10:05 |
|
|
Pokazałem tę przestrzeń bo to styl , klimat ,sądzę że kaska nie jest bez znaczenia , więc tu powstaje pewien konflikt z młodymi gniewnymi. Oni startują dopiero w tej przygodzie . Pokazłem te pliki bo jest tu ukryta informacja ,iż do 928 trzeba dojrzeć .W szeregu jest miejsce dla każdego ., tylko jeden musi się napracować a inny kupuje .Jakże ubogi jest ten co nie rozumie swego autka i próbuje za wszystko zapłacić czasami słono . Potem nażeka że mechanik był zły?. Tam ginie pasja . 928 to klimat to żadne specjalne cudo. Na rynku jest pełno marek za wydumaną kaskę dla snobów , którzy często nie umieją kożystać z posiadanych autek , wpadają do stawu , łamią na pół , itd. Zwróćcie uwagę na to, że duża część zlotowiczów miała jakieś modyfikacje ich autka żyją w garażach .
Edytowane przez WOJCIECH dnia 26-02-2013 10:55 |
|
Autor |
Vjackmax
Użytkownik
Miejscowość: Jasienica
Data rejestracji: 25.05.09 |
Dodane dnia 26-02-2013 10:30 |
|
|
kurcze na tej hali wyglądają jak modeliki w skali...
ale widok !
ciekawe co to za ustrojstwo przy wydechu (zdjęcia z lustrem) ?
pozdr, jacek
Vjackmax
911 Carrera 4 (964) Targa
wyprodukowano 1329 szt.
911 Carrera S (997)
Ofiarra Ferrari |
|
Autor |
WOJCIECH
Użytkownik
Miejscowość: ŁÓDŹ
Data rejestracji: 20.10.11 |
Dodane dnia 26-02-2013 11:07 |
|
|
Kolego to turbina , są strony z dokładniejszymi obrazami takiego doładowania.
Kiedyś pytano mnie o koncepcje wydmuszki + klatka dla928 ..Ten temat mam tez zebrany ale musze zrobić jakieś katalogi tematyczne .
Sygnalizuję jeszcze jeden kierunek pożytecznej a nieskomplikowanej modyfikacji .,dojącej bardzo wymierne efekty. Wypłaszczenie płyty podwozia , to powinniśmy wypracować technologicznie .Chętnie wysłucham podpowiedzi - sugestii . Temat otwarty.
Edytowane przez WOJCIECH dnia 26-02-2013 11:19 |
|
Autor |
Bluebird Tomek
Użytkownik
Miejscowość: Łódź
Data rejestracji: 15.04.09 |
Dodane dnia 13-03-2013 10:11 |
|
|
Dla uporządkowania przeklejam wypowiedź Wojciecha dotyczącą tego auta z innego wątku:
WOJCIECH napisał/a:
Tu z całą powagą mogę potwierdzić , iż ta łódzka sztuka sprowadzona ze stanów , ta biała z dodatkową klimą - jest jedynym godnym uwagipojazdem serii 928 , oczywiście dla faktycznego fana - kupca.Z racji na ciekawą i żadką kofigurację jest to sztuka dla kolekcjonera .Podejżewam, że chyba ostatnia z takiej serii w Polsce . Cena tego auta będzie już tylko rosła .
To przepaść dzieli auto poznańskie z racji szczegulików ,nie powinny stawać koło siebie .Ta uwaga dotyczy także auta z Kimbexu w stanie przed ranowacją . Co będzie później pokaże czas a może jakiś zlot 928.
|
|