| | |
Logowanie | |
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Zapomniane hasło? Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
|
|
Autor |
Porsche 924 |
flatware
Użytkownik
Miejscowość:
Data rejestracji: 19.02.16 |
Dodane dnia 23-04-2018 08:09 |
|
|
Jak w temacie sprzedam niechętnie , 924 bez papierów , rok z tego co pamietam 81. Jakiś czas po zakończeniu technikum udało mi sie kupić barn finda , gość trzymał to w szopie , myślałem że złapałem Pana boga za piety , ale czas leci , mam inne auta to byłoby najdroższe a chce troche pojeździć czymś a nie tak jak od kilku lat siedzieć w garażu , stad decyzja, auto ma nie kompletny układ wtryskowy , z zewnątrz widać ze było malowane i gość sie przyznał że jak kupił je z holandii to z zewnątrz je nie udaolnie ktoś poamlował , ale po otwarciu drzwi widać oryginalny lakier , z wyposażenia ma podłokietnik wycieraczke tył m wnętrze braz w bdb stanie tylko niestety ktoś wstawił fotele od mitsubishi eclipse - masakra. Do tego dokładam bude od 944 w okropnym stanie ale schowany mam od niej rozebrany silnik 2.5 który właściciel wyremontował ale nei złożył finalnie , oczywiście poza tym wszystkie do przekładki na 924 s zawiecha itp. itd. Chciałbym żeby trafił w dobre ręce nie do kogoś kto zrobi połowiczny remont , wystawiam go tylko tu i nei chce nigdzie indziej . Zdjęcia na maila dla zainteresowanych. Pytania ? Dzwoń , pisz postaram sie pomóc 724002162. Dziękuje za uwage !!! |
|
|
|
|
|
| |