924.pl
Nawigacja
Strona Główna
Newsy
Artykuły
Galeria
Forum
Komentarze
Download
Linki
Kontakt
Szukaj
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Zobacz Temat
924.pl | Porsche | Giełda - samochody
Autor Porsche 924
flatware
Użytkownik

Miejscowość:
Data rejestracji: 19.02.16
Dodane dnia 23-04-2018 08:09
Jak w temacie sprzedam niechętnie , 924 bez papierów , rok z tego co pamietam 81. Jakiś czas po zakończeniu technikum udało mi sie kupić barn finda , gość trzymał to w szopie , myślałem że złapałem Pana boga za piety , ale czas leci , mam inne auta to byłoby najdroższe a chce troche pojeździć czymś a nie tak jak od kilku lat siedzieć w garażu , stad decyzja, auto ma nie kompletny układ wtryskowy , z zewnątrz widać ze było malowane i gość sie przyznał że jak kupił je z holandii to z zewnątrz je nie udaolnie ktoś poamlował , ale po otwarciu drzwi widać oryginalny lakier , z wyposażenia ma podłokietnik wycieraczke tył m wnętrze braz w bdb stanie tylko niestety ktoś wstawił fotele od mitsubishi eclipse - masakra. Do tego dokładam bude od 944 w okropnym stanie ale schowany mam od niej rozebrany silnik 2.5 który właściciel wyremontował ale nei złożył finalnie , oczywiście poza tym wszystkie do przekładki na 924 s zawiecha itp. itd. Chciałbym żeby trafił w dobre ręce nie do kogoś kto zrobi połowiczny remont , wystawiam go tylko tu i nei chce nigdzie indziej . Zdjęcia na maila dla zainteresowanych. Pytania ? Dzwoń , pisz postaram sie pomóc 724002162. Dziękuje za uwage !!!