| | |
Logowanie | |
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Zapomniane hasło? Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
|
|
Autor |
924 do sprzedania w Łodzi... |
miniver
Użytkownik
Miejscowość: Łódź
Data rejestracji: 07.04.07 |
Dodane dnia 26-03-2008 14:26 |
|
|
...nie, nie moje, jeszcze się nie poddałem
Może niektórzy pamiętają z allegro/ otomoto szare 924, które stało w komisie w Aleksandrowie Łódzkim... Kupił je jakiś człowiek, wstawił do mechanika, żeby ten zrobił w nim co potrzeba, ale teraz radykalnie zmieniły mu się plany życiowe i 924 znowu jest na sprzedaż. Autko jest teraz podobno pełnosprawne. Za sprzedaż odpowiedzialny jest mechanik (właściciel wyjechał za granicę) i to on udzieli wszelkich informacji - nr tel.: 694 324 406. Auto można obejrzeć w Łodzi na ul. Wydawniczej.
Don't panic! |
|
Autor |
RE: 924 do sprzedania w Łodzi... |
juras
Użytkownik
Miejscowość: łódź
Data rejestracji: 31.01.06 |
Dodane dnia 26-03-2008 14:32 |
|
|
Przymierzałem się do tego auta jak stało w komisie za 6,5tys i były do zrobienia w nim hamulce komplet, przegub w kolumnie kier., opony raczej do wymiany, alternator nie ładował. Ale przejechałem się autem i silnik wygląda na zdrowy, przeniesienie napędu ok, żadnych luzów.
Czujnik lakieru wykazał prawy błotnik przód szpachla, na dołach tylnych błotników szpachla (czyli ktoś mu wjechał w zderzak), malowane było całe. Niemniej auto jest warte uwagi bo jest ogólnie proste i najprawdopodobniej nie ma dużego przebiegu. Jeśli uda się dostać dobrą cenę to mogę polecić.
2.5 turbo, 2.5 N/A, 2.0 turbo, 2.0 N/A, 0.8 CDI, 0.600 |
|
|
|
|
|
| |