| | |
Logowanie | |
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Zapomniane hasło? Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
|
|
Autor |
924 jak 944 |
Kaczik
Użytkownik
Miejscowość: Pruszcz Gdanski
Data rejestracji: 16.04.06 |
Dodane dnia 19-11-2006 14:35 |
|
|
zaczynam sie poddawac z tym samochodem...
Zastanawiam sie nad sprzedaza Prosiaka i kupnem czegos nowszego...
Wiec kombinacja mojego auta jest straszna, mianowicie. Pierwotnie bylo to czerwone 924Turbo z '79roku. I tak jezdzilo do roku 91. Kiedy dostalo blotniki i wnetrze 944. (Silnik Turbo juz NIE ISTNIEJE) Teraz auto ma silnik i skrzynie 2.0 z 924 zawieszenie, blotniki i cala reszta to 944. Ideal na wrzutke mocniejszego ukladu napedowego... I wlasnie o to chodzi... Mam silnik 2.7 ze skrzynia i wszystkimi bajerami ale chce sobie go zostawic bo nie mysle sie na zawsze rozstawac z ta marka... Felgi 16tki z oponami 205 przod i 225 tyl (Tyl lysy) Do auta mam jeszcze mnostwo extrasow typu : Lampy przednie i tylne, tylna szyba wycieraczka z silniczkiem, targa zderzaki z 3 pneumatycznymi odbojnikami (jast i 4ty ale bylem ciekaw co to jest kiedys i rozcialem go szlifierka :] ) wszystkie dodatki sa od 944 Wersji USA, czyli szerogie gumy na zderzakach, obrysowki pomaranczowe i czerwone i dyfuzor zderzaka tylnego... Zastanawiam sie jaka cena bylaby rozsadna dla tego auta.
Tylna szyba, zderzaki USA, obrysowki... i mile wspomnienia... To wszystko co mi pozostalo... Woz niestety sprzedany, ale bedzie nastepny Prosiak... |
|
|
|
|
|
| |