| | |
Logowanie | |
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Zapomniane hasło? Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
|
|
Autor |
Tanio 924 sprzedam, jeździ |
reef
Użytkownik
Miejscowość:
Data rejestracji: 18.02.06 |
Dodane dnia 18-02-2006 17:12 |
|
|
Niebieskie, na chodzie, wsiąść i jechać. Jedynie akumulator trzeba mu wsadzić bo jeździł na pożyczonym od malucha (co dobrze świadczy o silniku 924, że potrafi zapalić na akumulatorze od malucha).
Przyznaję, że hamulce nie są w najlepszym stanie. Jest to najprawdopodobniej kwestia dotarcia klocków, które wymieniłem już dawno ale nie mogłem jeździć i dotrzeć, z powodu uszkodzenia łożyska w sprzęgle, które podpiera wał. Łożysko wymieniłem, przejechałem z warsztatu do domu, ale kupiłem 944 w świetnym stanie i tego już nie chcę.
Jestem świadom, że samochód najprawdopodobniej zostanie rozebrany na części, sam wyjąłem z niego silniki elektrycznie otwieranych szyb (teraz są na korbkę). Jeśli ktoś jest hobbystą, to może wsiąść i jechać, sukcesywnie reperując sobie to co się popsuje.
Rocznik '80. Silnik 120 KM. 4-biegowa skrzynia biegów (5-biegowe są do kupienia tylko psują się znacznie częściej)
Był bity niezliczoną ilość razy, to widać na pierwszy rzut oka.
Do niego dorzucam m.in.:
- 4 felgi telefoniczne, czterośrubowe
- 4-biegową skrzynię biegów w częściach (jedno kółeczko jest uszkodzone, dostałem okazyjnie inną skrzynię, więc tej już nie składałem)
- książkę z instrukcją wykonywania samodzielnych napraw (po Anielsku)
Kontakt przez PW i email porsche@reef.pl
Edytowane przez reef dnia 18-02-2006 17:13 |
|
Autor |
RE: Tanio 924 sprzedam, jeździ |
Olo924
Użytkownik
Miejscowość: Kraków / Warszawa
Data rejestracji: 04.02.06 |
Dodane dnia 26-02-2006 14:45 |
|
|
Witam Cię,
a może jeszcze powiesz gdzie stoi coby go zobaczyć i ile chcesz ????
pozdro
Olo |
|
|
|
|
|
| |