Dodane dnia 12-03-2007 00:49
Witajcie! Mam na imię Grzesiek i jestem od niedawna posiadaczem porsche 924 z 1983 roku. Jestem na etapie poznawania tego auta i składania go do przysłowiowej "kupy". Myślę, że dobrze trafiłem bo jako znawcy tematu będziecie w stanie odpowiedzieć mi na parę pytań. było ono jakiś czas temu na allegro i nawet znalazło się na tym forum w temacie "kupię porsche" - takie z klimą i rozgrzebanym silnikiem. jako, że nie lubię się długo zastanawiać szybko podjąłem decyzję o kupnie ze świadomością tego co może mnie czekać. jedyne co faktycznie mogłem sprawdzić to to czy auto nie miało za sobą jakiejś burzliwej przeszłości tzn czy nie było gdzieś mocno bite. co prawda przejechane po prawym boku ale żadnych poważnych ekscesów nie widać. rozłożony silnik ma swoje plusy i minusy. można rzucić okiem do środka (brak progów na cylindrach oraz dość sensownie zrobiona głowica) ale niestety nie da się sprawdzić działania układu napędowego. mógłbym tak jeszcze długo gadać ale komu chciałoby się to czytać czas pokaże ile naprawdę to auto jest warte o czym na pewno Was poinformuję.
Zatem jeszcze raz - witajcie!
Dodane dnia 12-03-2007 20:07
prosie uzależnia a ty wpadłeś hehe. I bardzo dobrze. Na pewno polubisz tą atmosferę jak ja też jestem od niedawna i bardzo lubię tu każdego dnia zajrzeć Pozdrawiam Ciebie i wszystkich użytkowników.