| | |
Logowanie | |
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Zapomniane hasło? Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
|
|
Autor |
ZAPOMNIANI |
kominiarz
Użytkownik
Miejscowość:
Data rejestracji: 18.07.06 |
Dodane dnia 16-10-2007 01:27 |
|
|
Witam wszystkich członków PCP wcale się nie prosiłem o przeniesienie mojego konta z PCP do www.924.pl no ale trudno.W każdym razie pozdrawiam IGORA,który z wielkim zapałem i prawdziwą iskrą zabrał się do mojego BYŁEGO prosiaka ,myślę że jestem szczęściarzem ,bo samochód trafił w NA PRAWDĘ D O B R E ręce .Zabrakło mi serca i środków do zajęcia się na poważnie tym samochodzikiem ale widzę że w TYCH rękach odzyska on swój blask a nawet przeskoczy trochę swoją epokę .Szkoda ,że pierwsi i dawni członkowie klubu zostali zapomnieni przez PREZESA .Nie mogę też znaleźć zdjęc z pierwszego zlotu na Marinie w Lublinie ,no ale trudno widocznie takie są prawa rynku że pierwszy zlot Weteranów okazuje się nie istniał albo może coś przegapiłem.Pozdrawiam Braci Śliwków i Jarka Komancza ,pozdrowienia dla Miśka ,Długiego ,Franka (z prawdziwym PORSCHE)i Faziego
Z poważaniem KOMINIARZ mój GG2139816no i oczywiście pozdrawiam Piotrka z Wrocławia a jak o kimś zapomniałem to przepraszam |
|
Autor |
RE: ZAPOMNIANI |
wampir
Użytkownik
Miejscowość: mala wies pod W-wa
Data rejestracji: 01.02.06 |
Dodane dnia 16-10-2007 08:16 |
|
|
Witam
Co do tych fotek i info odnosnie poczatkow klubu to musisz zrozumiec ze stracilismy stara strone i w tej chwili powoli jest ona odbudowywana, wiec napewno informacje pojawia sie w swoim czasie.
Pozdro.
1988 Porsche 944 - bylo
1989 Porsche 944 Turbo S - bylo
1985 Porsche 944 - wydmuszka - bylo
1999 Audi A6 Avant Quattro 4.2 Tiptronic - takie tam rodzinne |
|
Autor |
igor
Użytkownik
Miejscowość: waw / lbn
Data rejestracji: 15.11.06 |
Dodane dnia 16-10-2007 09:18 |
|
|
wampir napisał/a:
Witam
Co do tych fotek i info odnosnie poczatkow klubu to musisz zrozumiec ze stracilismy stara strone i w tej chwili powoli jest ona odbudowywana, wiec napewno informacje pojawia sie w swoim czasie.
Pozdro.
ja również mam taką nadzieję, już nieraz przeglądałem wszystkie galerie w poszukiwaniu bordowej eSki
Bardzo serdecznie witam Piotra! Ponoć w Twoich rękach to autko było prawdziwą perełką! dbam o nie i mam nadzieję, że służyć mi będzie jak najdłużej, za każdym razem niosąc tą samą przyjemność z jazdy
Mam nadzieję, że jeszcze będzie nam dane spotkać się na którymś zlocie i na żywo zobaczysz swoje stare Porsche (swoją drogą - pod koniec miesiąca możliwe, że Porschakiem przyjadę do Lublina - można się spotkać )... teraz już dołączyłeś do nas - także nie pozostaje nic innego, jak zbierać na kolejne Porsche
924S LeMans Targa '88
924S LeMans Targa '88 - projekt
ex 924S Targa US '87
ex 924S Targa '86
ex 924 '76
Edytowane przez igor dnia 16-10-2007 09:22 |
|
Autor |
max944
Użytkownik
Miejscowość: Ząbkowice Śląskie