Postów: 4155 Miejscowość: Warszawa Data rejestracji: 29.01.06
Dodane dnia 01-03-2013 01:27
Czołem. Znajdziecie tutaj klipy z różnych imprez i nie tylko, których tworzenie stało się ostatnio dla mnie frajdą.
Tak sobie jakiś czas temu pomyślałem, że pamiątka chyba ciekawa dla każdego - czasem fajnie jest obejrzeć swojego porschaka czy samego siebie w akcji na takim małym podsumowaniu imprezy.
Nie każdy jednak zagląda do tematów odwołujących się do konkretnej imprezy. Dlatego powstaje ten wątek.
Nie jestem fachowcem w tej dziedzinie, więc proszę filmiki traktujcie z przymrużeniem oka..
Postów: 6074 Miejscowość: Wolica (k.W-wy/Janek) Data rejestracji: 23.10.06
Dodane dnia 29-04-2013 19:35
a ja myślałem że trzymamy ten wątek czysty żeby łatwiej filmy znaleźć a nie biegać po kilku stronach...
no skoro zaczeliście: REWELKA! dzięki wielkie! warto było czekać
cały film super zmontowany
a kawałek 04:40-04:46 to już tyle razy oglądałem że aż wstyd się przyznać...
dzwięku silników by się przydało wiecej , ale i tak to co słychać piękne jest (np. boxster michała928 - cudo) - choć kilka aut mam wrażenie że umknęło mikrofonowi (997 marcina.m jest? bo ono też fajnie brzmiało - co prawda sprawiało wrażenie sztuczek akustycznych niż silnika - ale tym niemniej cudnie )
Postów: 4155 Miejscowość: Warszawa Data rejestracji: 29.01.06
Dodane dnia 29-04-2013 19:44
dzieki.
Dzwieki jezeli tylko byly to sa w klipie, bardzo zadko cos podkrecalem. Przydalby sie tylko lepszy sprzet bo reka drzy, a bateria tak slabo zywotna, ze polowe materialu krecilem komorka. Pozdr.