| | |
Logowanie | |
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Zapomniane hasło? Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
|
|
Autor |
Gokarty 3City - sierpień |
Pumba
Użytkownik
Miejscowość: Gdańsk
Data rejestracji: 06.12.09 |
Dodane dnia 06-08-2014 18:03 |
|
|
Cześć!
Mieliśmy się umówić na gokarty, więc może w końcu to uczyńmy
Mamy do wyboru 3, a może 4 tory w Trójmieście ( już wyjaśniam, skąd 'może' )
Tor Pit-Stop w Gdyni, który jest fajny, ale dość wolny.
Tor KartCenter w Sopocie, który niektórzy lubią za słynny "wiadukt".
Tor zewnętrzny Pit-Stop w Gdańsku, który uważam za najlepszy w tej chwili w 3city. Szybki, szeroki, a za razem dość trudny technicznie. Latamy po nim bardzo często, osobiście próbuję się tam piąć coraz wyżej w tabelce "top 10" Stąd, ciężko byłoby nawiązać rywalizację, jeżeli ktoś toru w ogóle nie zna.
Ostatnią opcją może być tor wewnętrzny Pit-Stop w Gdańsku, z gokartami elektrycznymi o dość imponującej mocy 22KM ( gokarty spalinowe mają 10KM ) . Nie jestem pewien jednak, czy tor będzie już otwarty. Tam mielibyśmy najrówniejsze szanse ( tam nikt nie jeździł ).
Na koniec chciałem zapytać, czy ktoś może od nas jest aktywnym użytkownikiem któregoś z torów? Natalia i ja jeździmy ostatnio minimum raz w tygodniu, może ktoś chciałby się dołączyć do ścigania?
Po ostatnim razie na torze Natalia ma czas dokładnie o 0,04 sekundy gorszy od mojego, więc rywalizacja nabiera rozpędu!
|
|
Autor |
RE: Gokarty 3City - sierpień |
Blumen
Użytkownik
Miejscowość: Bydgoszcz
Data rejestracji: 06.07.06 |
Dodane dnia 06-08-2014 23:32 |
|
|
Hejka, ogólnie po waszym ostatnim przyjeździe padł pomysł wybrania się do was gdzieś pod koniec sierpnia więc pomysł z gokartami elektrycznymi.. czemu nie
Jest MB i BMW
Był PickUp
Była Corca
Była Ascona
Było wozidło MB w168
Była wygoda - BMW E38
Była przygoda - 944s2 |
|
|
|
|
|