Postów: 6074 Miejscowość: Wolica (k.W-wy/Janek) Data rejestracji: 23.10.06
Dodane dnia 20-10-2019 09:19
się mi przypomniał wątek znów jak byłem u simpreza w ten weekend - wypada dodać kolejne wspominki panowie - szczególnie imprezę którą tsubasa nakręcił nie byłem ale wszyscy opowiadają że extra i po fotach też to widać - brawo tsubasa! http://924.pl/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=11351
- ktoś opisze ładnie?
a u simpreza byłem... bo byłem w zakopcu i jak z niego wyjeżdząłem w moim Audi pasek klinowy spadł - łożyska rolki napinacza poszły... (nie huczenia wczesniej nie słyszałem ) - w każdym razie po chwili szukania znalazł się warsztat chętny pomóc - ale gdy dotała część pod koniec dnia się okazało że nie pasuje i własciwa będzie na jutro...
jutro opcją nie było bo żona nauczycielka w pracy musi być... na szczęście coś mnie tkeło że przecież z 924 przyjaciół się ma po całej polsce - zadzwoniłem do simpreza ze standardwoym pytaniem czy odsperzeda mi auto... ale tym razem pytałem nie o boxa - simprez pozyczył mi ALfĘ 156 (którą kiedyś miałem a kupił ode mnie Jarzyna i wymienił z graty z simprezem - kolejna przezabawna historia ) - w ten sposób nauczycielka kilku klas podwarszawskeij miejscowosci została dowiedziona a ja maiłem pretekst w kolejny weekend znów zobaczyć się z simprezem (przy odbieraniu Audi)
a najfajniejsze przy odbieraniu było że miałem okazję przejechać się znowu boxsterem.
Dzięki Simprez! - dzięki Tobie z wydarzenia które potrafi zepsuć urlop zrobiło się takie które będę bardzo pozytywnie wspominać