| | |
Logowanie | |
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Zapomniane hasło? Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
|
|
Autor |
RE: Holownik do Prosiaka |
Katastrofa
Użytkownik
Miejscowość: Kraków
Data rejestracji: 01.10.14 |
Dodane dnia 30-11-2018 14:15 |
|
|
rys napisał/a:
moj uzytkowany sharan ma pozycje 01 w dowodzie rejestracyjnym 2400 - mi wystarcza
I tak i nie, Policjanci są po szkoleniach i teraz wiedzą, że DMC przyczepy hamowanej to jedno, a jeśli 'hamowanie przyczepy' oznacza wyłącznie hamulec najazdowy (a nie dodatkowy, hydrauliczny hamulec nożny działający na minimum 1 oś przyczepy), to DMC ciągnika/DMC przyczepy >=1,33
---------------------
Jeśli ktoś chce zobaczyć mojego 'petrolhead-junior', zapraszam na:www.jeremyklakson.pl |
|
Autor |
Katastrofa
Użytkownik
Miejscowość: Kraków
Data rejestracji: 01.10.14 |
Dodane dnia 10-01-2019 13:48 |
|
|
tsubasa napisał/a:
Marcin nie idź w półśrodki.. kup Cayenne i zrób kategorię B+E.. reszta to będzie kombinowanie
Nienawidzę Cię, zaczałem przeglądać ogłoszenia z Cayenne I generacji... https://www.roadandtrack.com/car-culture/classic-cars/a23548529/porsche-cayenne-off-roader/
---------------------
Jeśli ktoś chce zobaczyć mojego 'petrolhead-junior', zapraszam na:www.jeremyklakson.pl
Edytowane przez Katastrofa dnia 10-01-2019 13:57 |
|
Autor |
tsubasa
Użytkownik
Miejscowość: Wieliczka
Data rejestracji: 16.10.16 |
Dodane dnia 10-01-2019 18:43 |
|
|
Proszę bardzo
Mnie ostatnio chodziła po głowie wersja Transsyberia.. ale gdzie ja bym tego używał.. Miałem Grand Cherokee WJ dobrze zmotanego i pojechałem nim raz do lasu, ras na górkę i raz prawie się zakopałem na Brzegach.. i na tym kariera off road się skończyła
Cayenne Classic 955| 987S| 928S
www.pasjaporsche.pl |
|
|
|
|
|
| |