Postów: 1843 Miejscowość: woj. lubelskie Data rejestracji: 13.03.08
Dodane dnia 27-11-2009 10:18
rys napisał/a:
glupie pytanie - czy mod moze poprawic bledy ortograficzne w tym watku bo mnie troche zalamuja np ktury
Ten temat był kiedyś poruszony i niech zostanie jak jest. Pisownia to znak charakterystyczny Trolla. Jakby nagle zaczął pisać idealnie i bezbłędnie, to można by było podejrzewać kradzież konta. To nie forum polonistyczne, więc chyba nikt na zawał z tego powodu nie padnie
Edit:
PIeszczoH napisał/a:
a z czasem się okazało, że pełnia satysfakcji by była mieć wnętrzności 944 Turbo w 924S.... taki cichy zabójca byłby spełnieniem marzeń.
I dla nieświadomej części społeczeństwa naklejka z tyłu "1.6D"
Porsche 924 78' (...)
Porsche 924 78' (już nie ma)
"W Porsche psują się tylko dwie rzeczy: świece lub coś innego"
Postów: 975 Miejscowość: Moss-Norwegia Data rejestracji: 07.08.07
Dodane dnia 27-11-2009 16:17
dzieki mammoth...
wiesz rys kali byc osiol i nie uwagzac na szklola....
no i od 20 lat zadko pisze po polsku przez pierwsze 12-15 lat od wyprowadzki do puki nie rozpowszechnil sie internet to wogule polskiego nie uzywalem... i tak pozostalo..
najgorsze to to ze zle pisze po polski, norweski, angielsku szwecki to wogule kiepski a dunski jako tako ...
wiec porazka
co do auta zeczywiscie odpuszczam chce 15 000 kr doplaty no i tak jak pisaliscie duuzo pracy trza wlozyc a i tak to to nie bedzie to auto...
oszczedzam dalej i zobacze jak cos wpadnie dam znac...
tak latwo nie odpuszcze, mozna powiedziec ze mam swinska grype
924 minie zarazilo a 944 rozpalilo chorobe i na to niema lekarstwa....
Dodane dnia 27-11-2009 16:46
PIeszczoH napisał/a:
dokładnie. Jeśli po głowie chodzi inny model to nie ma co się męczyć i topić kasę w innym.
Całe życie chciałem mieć 924 najlepiej S......
a z czasem się okazało, że pełnia satysfakcji by była mieć wnętrzności 944 Turbo w 924S.... taki cichy zabójca byłby spełnieniem marzeń.
nie trzeba przekladac wnetrznosci bo to moze byc zbyt duzy koszt wiec lepiej zaczac od zamontowania turbo w 924s - taniej a jak cos bedzie sypac to po kolei przekladac z 944 Turbo :-)
Michal928 chyba wlasnie cos wspominal ze zaklada turbine u siebie tylko zastanawia sie czy 210, 220 czy wiecej KM :-)