Dodane dnia 26-01-2014 12:54
Mało jeżdżenia, szybko sie przechodzi . Online dopiero raczkuje, pojawiają sie pierwsze trasy i jakieś odkrywki. Z ciekawości muszę sprawdzić czy nadal przybywa nowych onlinowych wyzwań w gt5 , bo po premierze gt6 nadal pojawiały sie nowe. Ogólnie jest wiecej detali: na mecie ktoś macha szachownicą , przeciwnicy w dłuższych wyścigach przy zużyciu opon driftują na zakrętach itd. Trudniej zdobywa sie auta i kasę ale bez onlinow to chyba normalne .Prawdziwy test z poziomu kiery i manuala dopiero przede mną.
Postów: 6074 Miejscowość: Wolica (k.W-wy/Janek) Data rejestracji: 23.10.06
Dodane dnia 08-06-2014 10:43
no to dalej robię darmową reklamę tej grze
kolejny update to hołd dla Senny - kilka dodatkowcyh prób historycznych gdzie starasz sie pobić czas mistrza plus bardzo ciekawe slajdy z historią Ayrton-a. i na koniec filmik dot. wspópracy Ayrton Senna Institute (edukacja biednych dzieci w Brazylii) z Sony i wydawcą.
- dość ciekawe. (kierowanie F1 z turbo - to nawet w grze tylko dla twardzieli a gość nie dosyć że wygrywał tym w deszczu to jeszcze w GP portugalii w 1985 miał 1minutę przewagi nad drugim to wszystkich pozostałych ZDUBLOWAŁ!? i to w deszczu!!! - obłęd)
ale jeszcze fajniejsze 2014 edycja GT Academy - czyli dla niewtajemiczonych: starasz sie do 22.06 Nissanem Nismo GT wykręcic najlepszy czas na SPA Francorchamps i jak uda Ci się zakwalifikować do pierwszej 10tki w kraju to zapraszają Cię na zgrupowanie - na prawdziwy tor, do prawdziwej rywalizacji, prawdziwym autem
zwycięzca całości rozpoczyna karierę prawdziwego kierowcy wyścigowego
jasne nie jest łatwo - choć aktualnie w rankingu jestem zaskakująco wysoko (spokojnie setki przede mną - ale nie tysiące jak dawniej ) w każdym razie jak pomyśleć o tym że masz z kanapy możliwość zostanie prawdziwym kierowcą wyścigowym - to czy to nie jest rewelacyjne?
Dodane dnia 28-09-2014 15:07
przez pewnien czas nie odpalałem a dziś z synkiem znów chcieliśmy się ścignąć (naturalnie trzeba było poczekać aż zassie dodatkową zawartość)
jak się zalogowałem czekał na mnie NISMO GTR w ramach podziękowania za udział w GT Academy - miłe
pojedziliśmy chwilę i znów poczułem to uczucie przyjemności
a że byłem świeżo po próbach bestią z G-tech to uważam że emocje i zabawa w urywanie ułamków sekund jest naprawdę zaskakująco realistyczna (a do tego kosztuje znacznie mniej )
Dodane dnia 28-11-2014 03:38
a co tam - znów odpowiem sobie sam w tym wątku
wierze że może ktoś jednak skorzysta -kupi i przeżyje te emocje.
w każdym razie w PSN store jest promocja na GT6 - teraz jedynie 79pln ! (aż sam sie zastanawiam czy nie kupić żeby nie musieć płyty wkładać bo to wersja digital)
Dodane dnia 20-04-2015 16:49
znów odgrzeję ten bardzo stary temat
Zaraz Ruszają kwalifikacje GT Academy 2015
Kwalifikacje rozpoczną się 21 kwietnia 2015 r. w grze Gran Turismo 6 na PS3t82;. Wyzwania będą pojawiać się w grze do 16 czerwca. Najszybsi gracze zakwalifikują się do udziału w Obozie wyścigowym organizowanym na niesamowitym torze Yas Marina w Abu Dhabi, gdzie będzie się toczyć dalsze współzawodnictwo.
panowie - kto nie ma jeszcze konsoli i tej gry - to napraww06;e teraz koszt calosci to kilka stów (nawet z grą za 400 da się kupić na allegro) - polecam - ale też uprzedzam że nie jest łatwo - to poważne zawody i poważna rywalizacja