Autor |
RE: Narzędzia, klucze - co polecacie? |
Kaczik
Użytkownik
Miejscowość: Pruszcz Gdanski
Data rejestracji: 16.04.06 |
Dodane dnia 16-08-2007 04:43 |
|
|
o prooosze...
wstal z martwych... Myslalem ze ta dziecinada juz zakonczona...
Czyzby to oznaczalo ze po kilku nastepnych postach kzo1 przenosimy Temat Narzedzi do HYDE PARK-u ?
P.S. Igor ty go dalej sluchaj to bedziesz zima w sandalach chodzic
Tylna szyba, zderzaki USA, obrysowki... i mile wspomnienia... To wszystko co mi pozostalo... Woz niestety sprzedany, ale bedzie nastepny Prosiak...
Edytowane przez Kaczik dnia 16-08-2007 05:24 |
|
Autor |
ali
Użytkownik
Miejscowość: Weissach(D)/Tychy(PL)
Data rejestracji: 01.02.06 |
Dodane dnia 16-08-2007 09:54 |
|
|
panowie, pewnie nasz forumowy jasiu smietana byl u wujka w niemczech i dowiedzial sie nowych szczegolow o produkcji 924 (albo chociaz o "boxterze" )
"Ostatnim wyprodukowanym samochodem bedzie PORSCHE" (Ferry Porsche)
924 2.0 '77 było
C124 300E '90
W209 CLK200 '05 |
|
Autor |
ciachu
Administrator
Miejscowość: Warszawa
Data rejestracji: 29.01.06 |
Dodane dnia 16-08-2007 10:31 |
|
|
Panowie, ja wiem, że słowa aż się same cisną na usta i każdy ma coś tutaj do dodania..
kzo1 odpowiedział w miarę na zadane pytanie w temacie, miał coś do Igora, Igor mu odpowiedział..
jednakże jak ktoś trafnie zauważył, aby kolejny temat nie trafił do hydeparku kontynuuję temat narzędzi.
dostałem odpowiedź w sprawie zestawu craftsmana, cena poza allegro 450zł
924.pl
951 '88
928 GT '90
996 4S '02
ex: 924'78, 928S2'86, 944'86 |
|
Autor |
Kaczik
Użytkownik
Miejscowość: Pruszcz Gdanski
Data rejestracji: 16.04.06 |
Dodane dnia 16-08-2007 15:49 |
|
|
a jak z gwarancja Craftsmana i jaka roznica w skladzie zestawu i cenie porownujac do King Tony ?
Tylna szyba, zderzaki USA, obrysowki... i mile wspomnienia... To wszystko co mi pozostalo... Woz niestety sprzedany, ale bedzie nastepny Prosiak... |
|
Autor |
andrzej
Użytkownik
Miejscowość: Kraków
Data rejestracji: 27.07.06 |
Dodane dnia 30-08-2007 20:35 |
|
|
Ja ostatnio wlasnie poskładałem sobie w zasadzie dość kompletny i naprawde portzadny a przy tym w przyzwoitych pieniadzach zestaw narzedzi recznych:
-Nasadki to praktycznie jakiekolwiek moga byc (byle z Cr-V), bo nie naprawiamy ciezarówek zeby takowa dalo sie uwalić.
-Zestaw na 1/4" mam PROXXONA taki jak prezentowany na poprzedniej stronie - polecam z czystym sumieniem (jedyna wada to dosc niefortunne ulozenie dlugiej przedluzki wraz z ta nakladka na niej w pudelku, dość rzadko uzywa sie ich razem czesciej samej przedluzki i wtedy trzeba zdjac ta nakladke. Jednak to tak drobny mankament ze tylko ja chyba moglbym sie nim przejmowac ;-) )
-Zestaw na 1/2" mam jakis z OBI (grzechotka sie juz rozleciala) i do tego tez nową grzechotkę PROXXONa - polecam, ciagnalem nią już śruby od głowicy dowalone na 30Nm ;-)
-Do tego zestaw bitów (długie i krótkie) z YATO (po walkach z głowica nic im sie nie stalo, wiec daja rade w sumie to naprawde polecam bo rewelacyjny stosunek jakosc/cena)
-Ze 2 zestawy kluczy plaskich i oczkowych z "kuźni" ale te to maja juz wiecej lat niz ja
Generalnie naprawde polecam firmowe narzedzia, wtedy z przyjemnoscia podchodzisz do auta a nie trafia cie szlag że znów grzechotka nie chce sie przełączyć, lub śruba jest twardsza niż klucz ;-)
|
|