924.pl
Nawigacja
Strona Główna
Newsy
Artykuły
Galeria
Forum
Komentarze
Download
Linki
Kontakt
Szukaj
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Zobacz Temat
924.pl | Klub 924.pl | Hyde Park
Autor i jak sie nie wku...
troll oslo
Użytkownik

Miejscowość: Moss-Norwegia
Data rejestracji: 07.08.07
Dodane dnia 22-05-2008 22:43
jak juz dopracowalem autko i wszystko bylo na miejscu moglem spedzac popoludnia w domcu nad grilem i zimnym piwkiem to...
jakies pier... dup... dzis w nocy wjechal mi w przud przesuna zdezak polamal plastyki i lampe w zdezaku nawt nie zostawil kartki normalnie pierd.. norweska swinia.. niemam sluw tak sie wkurw...

no ulzylo mismiley

Autor RE: i jak sie nie wku...
szeryf
Użytkownik

Miejscowość: Wrocław
Data rejestracji: 20.08.07
Dodane dnia 22-05-2008 22:54
Może po prostu był zazdrosny??

A tak serio: współczuję -faktycznie można się wku****** i mam nadzieję, że straty są minimalnesmiley

Don't Call Me Zombie!!!
troll oslo
Użytkownik

Dodane dnia 22-05-2008 23:08
no w 2 tys zl sie zamkna...
nowa lampa 700 zl
ramka w kolo lampy 250
lakierowanie spachlowanie dopasowywanie ok 1000zl

i jako ze nie mam winowajcy mysze pokryc koszta sam nic nie wyciagne z ubezpieczalni.... chyba se dzis rozwale zamek w nocy ukradne wlasne radio i reszte stero bo za to mi oddadza co za przepisy...

Edytowane przez troll oslo dnia 22-05-2008 23:10
przemek84
Użytkownik

Miejscowość: Gdynia
Data rejestracji: 06.02.07
Dodane dnia 23-05-2008 09:58
ale wtedy to juz by nie byla kradziez bo jak mozna samemu sobie cos ukrasc smiley?

PS: zderzak jest z tworzywa sztucznego wiec nie wiem co tam chcesz szpachlowac ...szpachla w kilka tygodni odpadnie.

PS2: faktycznie mozna sie na maxa. wkur*** cala sytuacja grrrr!.

Sprzedam troche czesci do Porsche 924 i 944.

Edytowane przez przemek84 dnia 23-05-2008 09:59
2457922
troll oslo
Użytkownik

Dodane dnia 23-05-2008 11:35
wiesz sa rozne szpachle....
w pracy mam ze 5 rodzaji.. nawet taka z wluknem szkalnym czyli wzmocniona, a zdezak jest bodajze z wlukna szklanego wiec jak dopasoje odpowiednia szpachle i zrobie dobry grunt by sie przyczepila to nic nie odpadnie...

dach kabiny daf-a tez jest z wlukna saklanego(tak jak stare kajaki w polsce) i juz kilka naprawialemm i jeszcze nic nie odpadlo wiec mam nadzieje zr i tu bedzie ok...

Mammoth
Użytkownik

Miejscowość: woj. lubelskie
Data rejestracji: 13.03.08
Dodane dnia 23-05-2008 13:19
Co Ty Przemek znowu chaos wprowadzasz? smiley Pewnie że zrobi i to bez większego problemu. Na upartego to można by było zrobić cały zderzak. Trochę zdolności manualnych + żywica, mata i jedzieszsmiley

Trollu..tu ziomek ma z 944 Turbo

http://924.pl/forum/viewthread.php?forum_id=11&thread_id=1393

Zmienisz kolorek, dokleisz brakujące elementy - ewentualnie siatka - i masz zderzaksmiley
troll oslo
Użytkownik

Dodane dnia 23-05-2008 19:58
tak wiem widzialem ten zdezak ale jak go tu sciagnac... zerszta nie wiem czy bedzie pasowal na pelicanparts sa zdezaki dedykowane do rocznika 82-86 ktore wygladaja tak jak ten co piszesz ale pasoja niby do karoserji podobno sa ruznice w tloczeniach i trz troche sie narobic by dopasowac niededykowany... nie wiem czy prawda ale tak czytalem

a co do przemcia to zobacz na jego oczy porsze mu je tak przyslonilo ze nie wiele widzi i niewiele do niego dociera zyje w swoim swiecie -porsche-smiley

hades307
Użytkownik

Miejscowość: Freie Stadt Danzig
Data rejestracji: 02.01.08
Dodane dnia 23-05-2008 20:04
szeryf napisał/a:
Może po prostu był zazdrosny??

A tak serio: współczuję -faktycznie można się wku****** i mam nadzieję, że straty są minimalnesmiley

a gdzie tam zazdrosny jeżeli nie zadajesz się z jego żoną to musiał być pijany i tyle

a jeżeli idzie o zderzak to ja w lancii z puzzli praktycznie składałem najpierw na super glue mniejsze kawałki do kupy potem kawałek maty na żywice aby się nie rozpadło i z kilku tak przygotowanych klocków złożyłem cały zderzak a od zewnątrz szpachlowałem tylko luki po brakujących kawałkach łączenia były tak dopasowane że podkład je przykrył i nic nie trzeba było poprawiać smiley

p.s. mam jedną rade rozejrzyj się po okolicy czy ktoś nie ma resztek twojego lakieru na samochodzie a jak znajdziesz to śrubokręt i linia od przedniego błotnika do tylnego zamaluje to jeszcze raz zmieni samochód to samo aż ci przejdziesmiley

1978
1979
szukam rocznika '80 smiley
There is a fine line between hobby and mental illness
-Welcome to the Other Side smiley
Mammoth
Użytkownik

Miejscowość: woj. lubelskie
Data rejestracji: 13.03.08
Dodane dnia 24-05-2008 00:58
"a co do przemcia to zobacz na jego oczy porsze mu je tak przyslonilo ze nie wiele widzi i niewiele do niego dociera zyje w swoim swiecie -porsche-"

wiem wiem..obserwuję go od jakiegoś czasu i widzę że czasem lubi się wypowiadać na tematy o których nie ma pojęciasmiley

Trollu.. jako iż jestem głównie obserwatorem (od czasów oldsmobilesmiley ) wiem że sobie lekko dasz radę. W końcu bawisz się w serwis innych wynalazkówsmiley I nie mów że to dla Ciebie może być problem.

1000zl lakier i dopasowanie? Nie żartuj proszę..
hades307
Użytkownik

Miejscowość: Freie Stadt Danzig
Data rejestracji: 02.01.08
Dodane dnia 24-05-2008 10:57
pamietam jak mówiłeś że kolor jest trochę nietypowy (mniej intensywny niż być powinien) bo cukiernik za mało bazy położył uważaj żeby udało się uzyskać ten sam odcień i tym razem
i mam nadzieję ze nast post bedzie z info ze juz zrobione a przynajmniej zycze ci aby poszlo tak latwo
p.s. namierzyłeś togo co ci to zrobilsmiley

1978
1979
szukam rocznika '80 smiley
There is a fine line between hobby and mental illness
-Welcome to the Other Side smiley