Postów: 975 Miejscowość: Moss-Norwegia Data rejestracji: 07.08.07
Dodane dnia 22-05-2008 22:43
jak juz dopracowalem autko i wszystko bylo na miejscu moglem spedzac popoludnia w domcu nad grilem i zimnym piwkiem to...
jakies pier... dup... dzis w nocy wjechal mi w przud przesuna zdezak polamal plastyki i lampe w zdezaku nawt nie zostawil kartki normalnie pierd.. norweska swinia.. niemam sluw tak sie wkurw...
Dodane dnia 22-05-2008 23:08
no w 2 tys zl sie zamkna...
nowa lampa 700 zl
ramka w kolo lampy 250
lakierowanie spachlowanie dopasowywanie ok 1000zl
i jako ze nie mam winowajcy mysze pokryc koszta sam nic nie wyciagne z ubezpieczalni.... chyba se dzis rozwale zamek w nocy ukradne wlasne radio i reszte stero bo za to mi oddadza co za przepisy...
Dodane dnia 23-05-2008 11:35
wiesz sa rozne szpachle....
w pracy mam ze 5 rodzaji.. nawet taka z wluknem szkalnym czyli wzmocniona, a zdezak jest bodajze z wlukna szklanego wiec jak dopasoje odpowiednia szpachle i zrobie dobry grunt by sie przyczepila to nic nie odpadnie...
dach kabiny daf-a tez jest z wlukna saklanego(tak jak stare kajaki w polsce) i juz kilka naprawialemm i jeszcze nic nie odpadlo wiec mam nadzieje zr i tu bedzie ok...
Postów: 1843 Miejscowość: woj. lubelskie Data rejestracji: 13.03.08
Dodane dnia 23-05-2008 13:19
Co Ty Przemek znowu chaos wprowadzasz? Pewnie że zrobi i to bez większego problemu. Na upartego to można by było zrobić cały zderzak. Trochę zdolności manualnych + żywica, mata i jedziesz
Dodane dnia 23-05-2008 19:58
tak wiem widzialem ten zdezak ale jak go tu sciagnac... zerszta nie wiem czy bedzie pasowal na pelicanparts sa zdezaki dedykowane do rocznika 82-86 ktore wygladaja tak jak ten co piszesz ale pasoja niby do karoserji podobno sa ruznice w tloczeniach i trz troche sie narobic by dopasowac niededykowany... nie wiem czy prawda ale tak czytalem
a co do przemcia to zobacz na jego oczy porsze mu je tak przyslonilo ze nie wiele widzi i niewiele do niego dociera zyje w swoim swiecie -porsche-
Postów: 1768 Miejscowość: Freie Stadt Danzig Data rejestracji: 02.01.08
Dodane dnia 23-05-2008 20:04
szeryf napisał/a:
Może po prostu był zazdrosny??
A tak serio: współczuję -faktycznie można się wku****** i mam nadzieję, że straty są minimalne
a gdzie tam zazdrosny jeżeli nie zadajesz się z jego żoną to musiał być pijany i tyle
a jeżeli idzie o zderzak to ja w lancii z puzzli praktycznie składałem najpierw na super glue mniejsze kawałki do kupy potem kawałek maty na żywice aby się nie rozpadło i z kilku tak przygotowanych klocków złożyłem cały zderzak a od zewnątrz szpachlowałem tylko luki po brakujących kawałkach łączenia były tak dopasowane że podkład je przykrył i nic nie trzeba było poprawiać
p.s. mam jedną rade rozejrzyj się po okolicy czy ktoś nie ma resztek twojego lakieru na samochodzie a jak znajdziesz to śrubokręt i linia od przedniego błotnika do tylnego zamaluje to jeszcze raz zmieni samochód to samo aż ci przejdzie
Postów: 1843 Miejscowość: woj. lubelskie Data rejestracji: 13.03.08
Dodane dnia 24-05-2008 00:58
"a co do przemcia to zobacz na jego oczy porsze mu je tak przyslonilo ze nie wiele widzi i niewiele do niego dociera zyje w swoim swiecie -porsche-"
wiem wiem..obserwuję go od jakiegoś czasu i widzę że czasem lubi się wypowiadać na tematy o których nie ma pojęcia
Trollu.. jako iż jestem głównie obserwatorem (od czasów oldsmobile ) wiem że sobie lekko dasz radę. W końcu bawisz się w serwis innych wynalazków I nie mów że to dla Ciebie może być problem.
Postów: 1768 Miejscowość: Freie Stadt Danzig Data rejestracji: 02.01.08
Dodane dnia 24-05-2008 10:57
pamietam jak mówiłeś że kolor jest trochę nietypowy (mniej intensywny niż być powinien) bo cukiernik za mało bazy położył uważaj żeby udało się uzyskać ten sam odcień i tym razem
i mam nadzieję ze nast post bedzie z info ze juz zrobione a przynajmniej zycze ci aby poszlo tak latwo
p.s. namierzyłeś togo co ci to zrobil