| | |
Logowanie | |
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Zapomniane hasło? Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
|
|
Autor |
Porsche & garaz |
Abelard
Użytkownik
Miejscowość: DK
Data rejestracji: 01.02.06 |
Dodane dnia 03-02-2006 17:40 |
|
|
Czy zdarza wam sie czasem przesiadywac troche w garazu przy piwku i oczywiscie przy porsche? Musze przyznac ze mi sie zdarzalo troche i uwazam ze jest to bardzo ciekawy sposob spedzania wolnego czasu
Jasne ze nie za czesto ale przyznac musze ze zawsze porsche powodowalo ze poruszalismy ze znajomymi jakies skomplikowane i wyszukane tematy.
Pewnie niektorzy z was spotykaja sie i grzebia przy 924, ale czy tak bez powodu poprostu by posiedziec i popatrzec, powspominac i byc w poblizu porsche?
PS
mam nadzieje ze w dobrym miejscu pisze tego rozluzniajacego posta
Już nie zbieram na 968 CS
www.instagram.com/p968cs
968CS 92'
944 84'
924 80'
924 89' składak targa
"Standing in line is easy, finding your way isn't." |
|
Autor |
RE: Porsche & garaz |
ciachu
Administrator
Miejscowość: Warszawa
Data rejestracji: 29.01.06 |
Dodane dnia 04-02-2006 18:38 |
|
|
abelard, przez piec lat mieszkalem w domku i mialem upragniony, ogrzewany garaz wiec dobrze cie rozumiem!
ubolewalem tylko nad tym ze nie mialem bezposredniego przejscia z czesci mieszkalnej do garazu wiec musialem wychodzic na zewnatrz, przechodzic na okolo i wchodzic brama garazowa - to wbrew pozorom duze utrudnienie i czasem (zwlaszcza podczas mrozow) zwyczajnie mi sie nie chcialo ruszyc tylka z domu... ale jak juz sie znalazlem na wlasciwym miejscu...ech, pamietam te zarwane noce, wychodzenie o 4 na ranem z garazu, kiedy juz bylo widmo (to akurat w lato ) i telefon do dziewczyny bez wzgledu na pore zeby sie pochwalic co udalo mi sie zrobic a co nie
co prawda nie mialem kanalu (to juz szczyt marzen dla wybranych) ale mialem taki mini-kanal w postaci glebokiej dziury na pompe wodna - musialem tylko podjezdzac przodem badz tylem auta w zaleznosci co bylo do zrobienia i tym sposobem mialem dostep do calego spodu, tylko niewygodnie trzeba sie bylo schylac ale co tam, gotowy bylem na takie poswiecenia
a w lato lubilem stawiac auto na podjezdzie rodem z filmow amerykanskich i patrzec na blyszczacy lakier w sloncu (co prawda pod blokiem tez sie przeciez blyszczy ale harmonie zaklocaja inne auta w tle)
teraz i tak mam dobrze bo mam miejsce garazowe ale to juz nie to samo i przez to wszystko zapal do majsterkowania minal, garaz zimny, nie ogrzewany i nawet kontaktu 230V nie mam! bede musial wpiac sie na lewo w instalacje elektryczna oswietlenia bo nawet nie moge sobie auta odkurzyc.
924.pl
951 '88
928 GT '90
996 4S '02
ex: 924'78, 928S2'86, 944'86
Edytowane przez ciachu dnia 04-02-2006 18:45 |
|
Autor |
RE: Porsche & garaz |
Abelard
Użytkownik
Miejscowość: DK
Data rejestracji: 01.02.06 |
Dodane dnia 04-02-2006 18:43 |
|
|
haha milo az sie czyta! Nie cwiczylem jeszcze wariantu letniego ale to dlatego ze moj podjazd jest na gorce i balem sie ze sobie gdzies pojedzie... Ale jest pomysl zeby wykorzystac podjazd kumpla, teraz tylko porsche brakuje A i u mnie z garazem tez dziwnie troche, bo od zew sie tylko zamyka w zasadzie wiec do domu osobnym wejsciem i kiedys sie tak urzadzilem ze nie moglem wejsc do domu i co?...spalem w porsche na siedzaco-lezaca i bylo dobrze-nawet kaca nie mialem
Już nie zbieram na 968 CS
www.instagram.com/p968cs
968CS 92'
944 84'
924 80'
924 89' składak targa
"Standing in line is easy, finding your way isn't." |
|
|
|
|
|