924.pl
Nawigacja
Strona Główna
Newsy
Artykuły
Galeria
Forum
Komentarze
Download
Linki
Kontakt
Szukaj
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Zobacz Temat
924.pl | Klub 924.pl | Hyde Park
Autor dzisiejsza przygoda...
troll oslo
Użytkownik

Miejscowość: Moss-Norwegia
Data rejestracji: 07.08.07
Dodane dnia 05-03-2009 20:48
Podjechalem o 7 pod prace zaparkowalem autko na chonorowym widocznym miejscu....
przerwa na sniadanie tak okolo 11
siadam przy stole zaczyna sie gadka i wpada jeden sprzedawca daf-uw z tekstem - kurna cos ci sie dzieje z porsche taaaaka plama spod auta kolorowa ze na caly parking - topnieje snieg i mokro wiec mogla poleciec ale mysla wyciekuw paliwa oleju nie mialem kurna cos walnelo puscilo i znowy robota bedzie....
nerwuwka do 15:30 ledwo co sie moge skoncentrowac nad praca ale konec dnia lece do auta a tu kurna tecza na parkingu jade na kanal wchoddze pod auto a tu plejem zaciapany caly spod.. no super mysle lampla swiece i szukam wycieku ale nie widze nic na silniku wiec szukam dalej patrze s pod spodu na komore w czesci gdzie siedzi akumulator a tam oleju jak cholera.. i nagle nerwy puscily jak zmienialem olej zostalo mi ciut ponad litr wiec wlalem go w litrowa urzywna butelke po oleju i wlozylem na lezaco obok akumulatora i tak od lata sobie tam lezal az jakims cudem nakretka puscila i z litra zostala 50-atka plama na caly parking i zaoliona wneka na aku podwozie i niepotrzebne nerwy..
i po co ja go z soba wozilem jak i tak nie zuzylem ----smiley
Autor RE: dzisiejsza przygoda...
igor
Użytkownik

Miejscowość: waw / lbn
Data rejestracji: 15.11.06
Dodane dnia 05-03-2009 20:54
hehehe dobre smiley smiley smiley

924S LeMans Targa '88
924S LeMans Targa '88 - projekt
ex 924S Targa US '87
ex 924S Targa '86
ex 924 '76
Autor RE: dzisiejsza przygoda...
Blumen
Użytkownik

Miejscowość: Bydgoszcz
Data rejestracji: 06.07.06
Dodane dnia 06-03-2009 22:42
to podobnie jak u mnie, puściła mi opaska od rury chłodnica - silnik, 4 litry płynu poszły na śnieg, miałem stres, że coś poważnego się stało, a tu tylko opaska za 3.50 ...

Jest MB i BMW smiley
Był PickUp
Była Corca
Była Ascona
Było wozidło MB w168
Była wygoda - BMW E38
Była przygoda - 944s2