924.pl
Nawigacja
Strona Główna
Newsy
Artykuły
Galeria
Forum
Komentarze
Download
Linki
Kontakt
Szukaj
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Zobacz Temat
924.pl | Klub 924.pl | Hyde Park
Autor Warsztat "WIDMO" :D
Misiek
Użytkownik

Miejscowość: Jelenia Góra
Data rejestracji: 16.05.07
Dodane dnia 16-04-2009 16:25
Kontynuacja wątku rozpoczętego tutaj:
http://www.924.pl/forum/viewthread.php?forum_id=11&thread_id=1607&rowstart=340

było:
924 Turbo (931'82) - Ihasa green metallic niestety ... Odjechało w świat ;-(

924'81 - Alpinweiss - ponoć gdzieś jeździ koło Wrocławia
924'77 - RHD - Poszło na części

Lista turbo prosiąt w PL
Mapa Polskich Transaxli

Edytowane przez Misiek dnia 16-04-2009 21:29
7884203 www.mauser98k.internetdsl.pl
Autor RE: Warsztat "WIDMO" :D
Mammoth
Użytkownik

Miejscowość: woj. lubelskie
Data rejestracji: 13.03.08
Dodane dnia 16-04-2009 17:19
Nie wiem dlaczego siedliście na tym człowieku:/ Sam Misiek mówiłeś, że facet twierdzi iż ma warsztat w innej lokacji. A Ty zdaje się zrobiłeś fotki jego domu:/

Piszesz "hangar" opierając się na słowach Przemka? On akurat jak dla mnie jest mało wiarygodnym informatorem. Nieraz potrafił coś twierdzić na 100% po czym dopiero po fakcie sprawdza info, a jak ktoś go poprawi to już się nie odzywa.

Nie wiem po co to całe zamieszanie:/ Drwal mówił że od 9 lat na stronie nic się nie zmieniło. 9lat temu tutaj też mogło być inaczej. A jeśli pod danym adresem jest coś innego to wcale nie oznacza, że warsztat nie istnieje:/

Jeszcze jedna sprawa.. ze mną też się nie da umówić w warsztacie. Jeśli ktoś potrzebuje jakieś pierdoły, to się zawsze możemy umówić w innym miejscu. Dlaczego miałby ktoś chodzić po moim lokalu? Szukasz czegoś - jak mam to Ci dostarczam. Ty u mnie być nie musisz. Pozatym "zwiedzacze" są mało popularnymi osobnikami w warsztatach.

Edit:
Analogicznie do tego całego "śledztwa". Jak ktoś pyta mnie o adres to daję adres zamieszkania. Też byś robił fotki bloku w którym mieszkam aby udowodnić innym, że nie mam warsztatu? smiley Nie ma co przesadzać. Zwolnijcie trochę

Edytowane przez Mammoth dnia 16-04-2009 17:28
Adam
Użytkownik

Miejscowość: Olsztyn
Data rejestracji: 02.06.07
Dodane dnia 16-04-2009 18:19
Fotki niczego sobie, ciekawa architektonicznie kamienicasmiley
Misiek26 jak masz więcej fotek to wklej jeszcze parę.

...
---924 LeMans
3261717.jestem.na.facebook Można.mni.znaleźć.na.facebook
szeryf
Użytkownik

Miejscowość: Wrocław
Data rejestracji: 20.08.07
Dodane dnia 16-04-2009 18:49
Zgadzam się z Mammothem. Rozumiem, że forum służy do wymiany informacji, dzieleniu się opiniami, ale mam wrażenie, że sytuacja zaszła trochę za daleko. Zapewne facet nastąpił części z forumowiczów na odcisk i rozumiem, że można się pożalić, ostrzec innych. Niestety mam wrażenie, że dyskusja o aucie powoli nabiera tempa i staje się świętą inkwizycją. Jestem tym zniesmaczony.

Don't Call Me Zombie!!!
Misiek
Użytkownik

Miejscowość: Jelenia Góra
Data rejestracji: 16.05.07
Dodane dnia 16-04-2009 20:21
No oki też bym się umawiał pod domem smiley ale jak chciałem u niego zrobić remont zawieszenia to chciałem się umówić w warsztacie... i nie było takiej możliwości, części owszem... są ale nigdy od ręki tylko po kilku dniach, także... no sorki coś tu jest nie tak.

było:
924 Turbo (931'82) - Ihasa green metallic niestety ... Odjechało w świat ;-(

924'81 - Alpinweiss - ponoć gdzieś jeździ koło Wrocławia
924'77 - RHD - Poszło na części

Lista turbo prosiąt w PL
Mapa Polskich Transaxli
7884203 www.mauser98k.internetdsl.pl
Mammoth
Użytkownik

Miejscowość: woj. lubelskie
Data rejestracji: 13.03.08
Dodane dnia 16-04-2009 21:01
Misiek26 napisał/a:
części owszem... są ale nigdy od ręki tylko po kilku dniach, także... no sorki coś tu jest nie tak.

To ja coś Tobie powiem na własnym przykładzie. Mieszkam w jednym miejscu i drobne części mam praktycznie pod ręką. Trochę większych mam w warsztacie i trochę w jeszcze innym miejscu. Powiedzmy że przyjeżdżasz do mnie do domu. Napewno nic Ci nie załatwię chociaż części mam.

1. Musze mieć wolną chwilę
2. Muszę skoczyć do warsztatu. Jeśli tutaj nie mam tej części to jadę w drugie miejsce.
3. Jeśli część jest połączona z innym elementem to muszę to wymontować.

Jak już tą część mam, to biorę ją ze sobą i się gdzieś umawiamy abyś mógł ją odebrać.

Wyobraź sobie, że te wszystkie czynności muszę robić przy Tobie. Jak mam na spokojnie szukać części gdy :
- Tobie się spieszy
- chodzisz za mną, a ja muszę pilnować żeby nic Ci na głowę nie spadło bo wszędzie zaglądasz

Wolę na spokojnie sam się rozglądać w wolnej chwili niż miałby ktoś za mną chodzić i zawracać mi gitarę pytaniami typu "a ta część to z czego?", "a tamto takie fajne to z jakiego auta?", "a tamte opony..", a... itd itp. I na koniec coś by mu nogę przygniotło, bo gdzieś zaglądał.

Tak samo jest z telefonami..ja nie wiem..może inni to lubią..ale jak mi ktoś dzwoni x razy z jakimiś pierdołami, a ja powiedziałem, że w wolnej chwili załatwię.. brak słów. Niektórzy nie potrafią zrozumieć że człowiek może mieć inne zajęcie i poprostu zdarza się, że nie ma możliwości/czasu aby coś od ręki załatwić. Ludzie..dzwonienie czy nękanie sprzedawcy telefonami/swoja osobą nic nigdy nie przyspieszy, a wręcz przeciwnie. Do tego za drażnienie można dostać wyższą cenęsmiley
przemek84
Użytkownik

Miejscowość: Gdynia
Data rejestracji: 06.02.07
Dodane dnia 16-04-2009 21:34
z tym hangarem to bylo w cudzyslowie, info mam od Roberta z PCP(taka tez ma ksywe na forum) ktory przy rozmowie telefonicznej powiedzial ze Slawek ma ze 30-40 prosiakow rozbebeszonych a sam Slawek chwalil mi sie przez tel. (lub zalil) ze ma w sumie ok.150blotnikow do 924....

Sprzedam troche czesci do Porsche 924 i 944.
2457922