Postów: 855 Miejscowość: Katowice Data rejestracji: 01.02.06
Dodane dnia 24-06-2009 21:34
Jesli mozna to daje moje typy - kumpel robil ladnie ze statywu i wogole
Oczywiscie foty mam w duzej rozdzielczosci - w razie potrzeby retusz przeprowadze na wlasna reke
Postów: 372 Miejscowość: piaseczno Data rejestracji: 16.10.07
Dodane dnia 25-06-2009 09:27
witajcie, zacytuję swojego posta z tematu kalendarz nasze porsche ;
marecki napisał/a:
...ja myślę, że lepiej by bylo nadsyłać zdjęcia do jednej osoby, która wrzuciłaby to go galerii pod tematem np. kalendarz.... głosować można by bylo poprzez komentarze - dając punktacje pod zdjęciem - np. w formie buziek - każdy mialby do dyspozycji okresloną ilość buziek (10 ) i móglby je rozdzielić na kilka zdjęć .... póżniej dałoby sie to latwo zliczyć.... nie trzeba bedzie wyszukiwać odpowiedzi miedzy zdjęciami na stronie...
konkurs ruszyłby dla wszystkich w jednym czasie....
poza tym mam jescze taką sugestię by można bylo wskazać ulubione zdjęcia z galerii ( nie każdy posiada swojego porszaka ale każdy może mieć swój typ niekoniecznie z nadesłanych samochodów ) a także dało by to możliwość wybrania zdjęć typu " z życia forum " gdzieś trzeba będzie wskazać te zdjęcia z określeniem z jakiego albumu jest zdjęcie i jaka ma nazwę - tutaj idealny będzie temat [zdjecia]kalendarz - te zdjecia można by było dołączyć do galerii z prosiakami
jeżeli byście się zgodzili na takie rozwiązanie to zdjęcia można nadsylać do mnie - w rozdzielczości 640x428 (czyli sieć web duża) i pamietajcie by mieć zapisane oryginalne wielkości zdjęć u siebie na kompie ( będą potrzebne w najwyższej rozdzielczości - do druku )