Postów: 324 Miejscowość: Gliwice Data rejestracji: 31.01.06
Dodane dnia 22-07-2009 21:20
Witam!
Mam mały problem. Muszę dostać się w sobotę (25 lipiec) do Bytowa. A mieszkam w Gliwicach. PKP tam nie dociera, a do najbliższej miejscowości (chyba Kościerzyna) pociąg jedzie średnio 14 godzin z 3-4 przesiadkami. Więc wpadłem na pomysł aby pojechać PKP do któregoś z miast 3miasta, a stamtąd dojechać innym środkiem transportu do Bytowa. Czy ktoś zna jakieś logiczne połączenie?
W Bytowie mam samochód do odebrania po wymianie silnika (nie w 924, bo tego skonfiskował Porsche89), i jest to powód, dla którego muszę się dostać czymś innym niż własny pojazd.
No, istnieje jeszcze możliwość, że któryś z forumowiczów po pokryciu kosztów podróży zechciałby może przetransportować mnie i mą narzeczoną do tego Bytowa, ale ta opcja jest mało prawdopodobna, bo pewnie nikt mnie już nie lubi na forum ze względu na moją absencję przez ostatnie 2 lata na 924.pl .....
Dodane dnia 22-07-2009 21:42
szybka pilka z gdanska chlopaku bez kombinacji wal z gliwic do gdanska glownego a przy dworcu kolejowym znajdziesz w gdansku dworzec pks i z tego dworca masz dwa autobusy do bytowa 7-00 w bytowie 9-25 i nastepny 11-15 w bytowie 13-35 . zero problemu dodam ze gdanskie pekaesy sa czyste i w miare punktualne