924.pl
Nawigacja
Strona Główna
Newsy
Artykuły
Galeria
Forum
Komentarze
Download
Linki
Kontakt
Szukaj
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Zobacz Temat
924.pl | Klub 924.pl | Hyde Park
Autor Prośba do mieszkańców 3miasta i okolic
Wojciek
Użytkownik

Miejscowość: Gliwice
Data rejestracji: 31.01.06
Dodane dnia 22-07-2009 21:20
Witam!

Mam mały problem. Muszę dostać się w sobotę (25 lipiec) do Bytowa. A mieszkam w Gliwicach. PKP tam nie dociera, a do najbliższej miejscowości (chyba Kościerzyna) pociąg jedzie średnio 14 godzin z 3-4 przesiadkami. Więc wpadłem na pomysł aby pojechać PKP do któregoś z miast 3miasta, a stamtąd dojechać innym środkiem transportu do Bytowa. Czy ktoś zna jakieś logiczne połączenie?

W Bytowie mam samochód do odebrania po wymianie silnika (nie w 924, bo tego skonfiskował Porsche89), i jest to powód, dla którego muszę się dostać czymś innym niż własny pojazd.

No, istnieje jeszcze możliwość, że któryś z forumowiczów po pokryciu kosztów podróży zechciałby może przetransportować mnie i mą narzeczoną do tego Bytowa, ale ta opcja jest mało prawdopodobna, bo pewnie nikt mnie już nie lubi na forum ze względu na moją absencję przez ostatnie 2 lata na 924.pl .....

pozdrawiam i liczę na pomoc

Wojtek
1776338
Autor RE: Prośba do mieszkańców 3miasta i okolic
madmat76
Użytkownik

Miejscowość: gdansk
Data rejestracji: 15.04.08
Dodane dnia 22-07-2009 21:42
szybka pilka z gdanska chlopaku bez kombinacji wal z gliwic do gdanska glownego a przy dworcu kolejowym znajdziesz w gdansku dworzec pks i z tego dworca masz dwa autobusy do bytowa 7-00 w bytowie 9-25 i nastepny 11-15 w bytowie 13-35 . zero problemu dodam ze gdanskie pekaesy sa czyste i w miare punktualnesmiley
Autor RE: Prośba do mieszkańców 3miasta i okolic
Wojciek
Użytkownik

Miejscowość: Gliwice
Data rejestracji: 31.01.06
Dodane dnia 23-07-2009 06:54
madmat - wielkie dzięki! To zdecydowanie ułatwia sprawę.

pozdrawiam!smiley
1776338