Autor |
Łeba - kwatery - zna ktoś? |
pilatus
Administrator
Miejscowość: Cze-wa/Piaseczno
Data rejestracji: 28.01.06 |
Dodane dnia 02-07-2006 16:51 |
|
|
Witam
Wybieramy się na wakacje nad morze (od 8 lipca na tydzień) - wybór padł na Łebę lub okolice. Czy ktoś z Was ma tam jakieś znajome kwatery, albo jakieś info ile mogą takowe kosztować?
Wdzięczny będę za jakieś info, ew. może macie jakieś swoje ulubione miejsca z ciepłą wodą nad Polskim morzem. Utrudnieniem jest to, że musi się tam dać dojechać bez własnego samochodu (prawdopodobnie nie będę miał do tego czasu "dupowozu", a 924 odpada).
pzdr
jacek(pilatus) |
|
Autor |
RE: Łeba - kwatery - zna ktoś? |
Ketchup
Użytkownik
Miejscowość: Gdynia
Data rejestracji: 31.01.06 |
Dodane dnia 03-07-2006 11:00 |
|
|
zapraszam do Gdyni przynajmiej na jedno piwo . Do Leby nie radze bo tam warszawka sie robija, pilecil bym Karwie lub cos w okolicy (troche na zachod od Wladyslawowa).
Pozdrawiam 924 78rMaciek -Ketchup |
|
Autor |
KRAZ
Użytkownik
Miejscowość:
Data rejestracji: 10.05.06 |
Dodane dnia 03-07-2006 22:59 |
|
|
ja jade do jakiejs wioski niedaleko wladyslawowa, chyba nazywa sie to ostrowo, za kwtere placimy 30 no i niby ladnie na forkach wyglada, a po dordze zatrzymam sie na mazurach no i o czywiscie 924
. |
|
Autor |
pilatus
Administrator
Miejscowość: Cze-wa/Piaseczno
Data rejestracji: 28.01.06 |
Dodane dnia 04-07-2006 09:40 |
|
|
Ketchup napisał/a:
zapraszam do Gdyni przynajmiej na jedno piwo . Do Leby nie radze bo tam warszawka sie robija, pilecil bym Karwie lub cos w okolicy (troche na zachod od Wladyslawowa).
Ale Ketchup - my jedziemy do Łeby własnie z "Warszawki" .
A serio, to dziękuję za zaproszenie, koniec końców pewnie nawet skorzystamy, bo ja się w Gdańsku urodziłem i tam mam rodzinę. Szkopuł w tym, że co roku jeżdżę do nich na wakacje i teraz wolałbym tzw. "pełne morze". Do tego wszystkiego, żeby tam jeszcze była ciepła woda i niedrogie kwatery... tak, tak, wiem - "tak to tylko w Erze" .
Byłem kiedyś na wyspie Wolin i to miejsce spałniło wszystkie moje wymagania, ale to dość daleko, a ja jadę (chyba) pociągiem z niewielkim (9 lat) kuzynem i Gotką oczywiście.
No dobra, to nie musi być Łeba, byle była ciepła woda... |
|
Autor |
Ketchup
Użytkownik
Miejscowość: Gdynia
Data rejestracji: 31.01.06 |
Dodane dnia 04-07-2006 21:44 |
|
|
polecam zajrzec
http://www.tvc.pl/index.php?woj=&lok=®=Pomorze+%A6rodkowe&mie=&typ=
jest tam mnostwo ofert
lub tam http://e-wczasowicz.pl/noclegi/szukaj.php?wojewodztwo=10&typ=3&cena=&miejscowosc=&am=0&sortowanie=miejscowosc&lng=&strona=1
przejrzenie tego zajmie ci ladnych kilka godzin
oferty sa od 35 zł w zwyz.
Pozdrawiam 924 78rMaciek -Ketchup |
|
Autor |
ciachu
Administrator
Miejscowość: Warszawa
Data rejestracji: 29.01.06 |
Dodane dnia 05-07-2006 00:06 |
|
|
hmm z ta ciepla woda to mi tylko wanna przychodzi do glowy..
a moze uderzyc do skorka do stegien - ratuje tam ludzi wiec nie ma ryzyka.. ? bylem 2x - bardzo fajne miejsce, jedno z blizszych miejsc z wawy tylko woda zimna
924.pl
951 '88
928 GT '90
996 4S '02
ex: 924'78, 928S2'86, 944'86 |
|
Autor |
Abelard
Użytkownik
Miejscowość: DK
Data rejestracji: 01.02.06 |
Dodane dnia 07-07-2006 19:46 |
|
|
o to i ja moze bym skorka odwiedzil w sierpniu moze bedzie mial juz "kontakty"
co do kwater to polecam (wiem troche nie w te strone) ale gory - Szklarska Porebe - nocleg 15zl za osobe, piekne miejsce, malo ludzi, niezawysokie gory a i w strumyku da sie wykompac. Kwatera zaraz przy stacji PKP - 100m.
Ale urok jej to to ze mysli czlowiek ze siedzi w srodku lasu, a blisko do centrum, cisza i spokuj... (<-- przepraszam za ta reklame ale obiecalem gospodyni - 91 letnia Pani Stenia )
Już nie zbieram na 968 CS
www.instagram.com/p968cs
968CS 92'
944 84'
924 80'
924 89' składak targa
"Standing in line is easy, finding your way isn't." |
|
Autor |
skorek924
Administrator
Miejscowość:
Data rejestracji: 29.01.06 |
Dodane dnia 24-07-2006 16:41 |
|
|
Witam witam
Ratowałem , ale juz nie ...
W Sierpniu bede ratował na kąpielisku miejskim w Olsztynie...
Woda w Stegnie była super ciepła , a skwar z nieba taki niesamowity ze ja narazie za słońce dziękuje
Niestety musze stwierdzić ze Stegna podrozała niemal dwukrotnie niz dwa lata temu i o niemal połowe niż rok temu, a do tego "imprezowo" też ostro zeszłą na psy... mimo to jako miejsce odpoczynku moge ją spokojnie polecić !!!!
Ale jak ktoś by przejeżdzał lub był w Olsztynie w sierpniu to zapraszam na plaze miejską , albo na pifko (nawet niejedno) ze mną po robocie ;P
Pozdrawiam
Skorek
Ps. A do "LANSU" prosiakiem to ja bym wybrał Władysławowo , Sopot odpada bo tam 924 troche "nędznie" wygląda ... |
|
Autor |
Abelard
Użytkownik
Miejscowość: DK
Data rejestracji: 01.02.06 |
Dodane dnia 21-08-2006 16:32 |
|
|
...apropo Skorek czy mi sie wydawalo czy we wczorajszych wieczornych faktach (TVN 19:00) byles widoczny w relacji z zalewu Zegrzynskiego bodajrze? W wiadomosciach (tej relacji) mowili o utonieciach itp. chyba sie tam przewinales kilka razy chyba ze masz brata blizniaka, albo ja nie dowidze juz
Już nie zbieram na 968 CS
www.instagram.com/p968cs
968CS 92'
944 84'
924 80'
924 89' składak targa
"Standing in line is easy, finding your way isn't." |
|