| | |
Logowanie | |
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Zapomniane hasło? Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
|
|
Autor |
Odszedł Idol |
szeryf
Użytkownik
Miejscowość: Wrocław
Data rejestracji: 20.08.07 |
Dodane dnia 16-04-2010 17:52 |
|
|
Wszyscy z Was słyszeli o wypadku pod Smoleńskiem. Jest to niewątpliwa tragedia i szok dla nas wszystkich jako Polaków.
Dla mnie jest to ciąg dalszy czarnego tygodnia - w nocy z 14 na kwietnia odszedł z tego świata Peter Steele (prawdziwe nazwisko: Petrus T. Ratajczyk)- wokalista jednego z najbardziej rozpoznawalnych zespołów grających "ciężkiego rocka" , mianowicie Type O Negative. Zapewne większość z Was nie kojarzy ani zespołu, ani tym bardziej wspomnianego pana.
Dla was parę linków
Black No 1, Christian Woman, Summer Breeze,Everything Dies czy swawolneMy girlfriend's girlfriend.
Niestety nie dane mi było ich ujrzeć na żywo, ale utwierdza w przekonaniu, że warto realizować marzenia, kiedy jest okazja, bo później może być już za późno.
R.I.P Peter , Stay Negative |
|
Autor |
RE: Odszedł Idol |
tomo
Użytkownik
Miejscowość: Chorzów, Gliwice
Data rejestracji: 07.04.08 |
Dodane dnia 17-04-2010 00:44 |
|
|
Oj jak ja się za czasów dzieciaka naszukałem czyj to był wokal.
Dodam jeszcze "love you to death"
naturalnie przykra sprawa,
[']
|
|
Autor |
miniver
Użytkownik
Miejscowość: Łódź
Data rejestracji: 07.04.07 |
Dodane dnia 19-04-2010 14:33 |
|
|
Zespół kojarzę z jednym tylko kawałkiem - dawno temu w podstawówce kupiłem sobie kasetę ze ścieżką dźwiękową do pierwszego filmu 'Mortal Kombat'... W każdym razie teraz sobie przypomniałem i nadal mi się podoba, chyba zgłębię temat..
R.I.P.
Don't panic! |
|
Autor |
Wedzol
Użytkownik
Miejscowość:
Data rejestracji: 21.03.08 |
Dodane dnia 19-04-2010 15:04 |
|
|
Oj,nie myślałem ,że na tym forum ktoś o Nim wspomni.Panie świeć nad jego czarną duszą.Kiedy kupiłem kasetę(oryginalną)'Bloody kisses' to przez pół roku tak ją 'zjechałem' w walkmanach i innych sprzętach ,że musiałem kupić drugą.Słuchałem jej bez przerwy... |
|
Autor |
szeryf
Użytkownik
Miejscowość: Wrocław
Data rejestracji: 20.08.07 |
Dodane dnia 19-04-2010 16:19 |
|
|
Ja podobnie miałem też z World Coming Down AWSOME piece of doom |
|