924.pl
Nawigacja
Strona Główna
Newsy
Artykuły
Galeria
Forum
Komentarze
Download
Linki
Kontakt
Szukaj
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Zobacz Temat
924.pl | Klub 924.pl | Hyde Park
Autor Pozdrowienia z Italii
Krokodyl
Użytkownik

Miejscowość: Wierzbno, the Gate of Mordor
Data rejestracji: 14.07.12
Dodane dnia 22-07-2013 21:39
W koncu udalo sie namowic i wyruszyc, mimo braku klimy osobista narzeczona dzielnie sie zgodzila nie wiedzac do konca na co smiley po drodze zaliczylem przeglad na ktorym wyszly takie kwiatki jak: letko niedomagajacy lewy przedni hamul, letko nierowno trzymajacy lewy tylni reczny... i nic...serio nic wiecej...wiec na wszelki dalem do Michala i Qbaka no i wyszlo, ze w sumie to jeszcze targe wyregulowawszy i cos tam dociagnawszy w zawieszeniu oraz filtr paliwa mi wymienili z takiego co to 10 lat lub 20 mial, oraz potwierdzili ze Sachsy sa w funkiel nowka w orginale i niemiec plakal jak oddawal, serio maja 25 lat i 244 tysie na koncie jak dla mnie bomba.

No to pojechalem do tych Wloch na take pikolo turismo i jak na razie so far so good. Po drodze okazalo sie ze trzeba jechac na otwartych oknach bo narzeczona zdycha lekutko co ograniczylo przelotowke do sredniej 140 ale i tak udalo sie miedzy grazem a klagenfurtem nawiazac walke z bmw z4 i jakimis tam suburbanami ale niestety nie do konca z powodzeniem bo w tunelach ja jezdze przepisowo (widzialo sie z bliska karambol w plomieniach w swoim czasie to sie czlowiek hamuje)

No to pozdrawiam i mam nadzieje ze dalsza jazda nadal bezsmutkowo przebiegnie, choc osobista lekko przypieczona i oponuje wiec skonczyc sie moze w chorwacji zamiast w hiszpanii ale tez na ha smiley napewno to co zrobie w przyszlym to: zawiecha bo przy 180 na lukach gorskich to juz na slowo honoru i karte rowerowa no i jednak na poludnie bez klimy...dla wytrwalych

pozdro z venecji jak na razie smiley

dorzucam foto po uwagach qbaka bez polskich, z punta sabionii gdzie jako chytry chlop z warsiawy postawilem auto i myk promem do wenecji, zobaczymy czy bedzie stalo jak za pare dni tam wroce. Narzeczona troche krzywo paczy bo sie hot ciken zrobila juz na maxa, smiley

Krokodyl dodał/a następującą grafikę:

Edytowane przez Krokodyl dnia 23-07-2013 10:51
Autor RE: Pozdrowienia z Italii
vip3r
Użytkownik

Miejscowość: Wolica (k.W-wy/Janek)
Data rejestracji: 23.10.06
Dodane dnia 22-07-2013 22:02
yeah smiley - koniecznie nie żałuj robić fotek w autu w fajnych lokacjach (i nic że narzyczona będzie mówić że jesteś nienormalny! smiley ) inaczje będziesz jak ja po latach żałować smiley

968 Cabrio http://924.pl/forum/viewthread.php?forum_id=16&thread_id=11503

911 i reszta http://924.pl/forum/viewthread.php?forum_id=16&thread_id=10460

FANTY do spylenia/zamiany : http://olx.pl/oferty/uzytkownik/2whg/
seler2
Użytkownik

Miejscowość:
Data rejestracji: 19.02.13
Dodane dnia 22-07-2013 22:36
La bella Italia!

Przysięgam solennie wszem i wobec że nie sprzedam trupka aż nie przejadę nim od Portofino do San Tropez. Dach zdjęty, szyby w dół, wiatr we włosach Cote d'Azur i my... (tzn. ja, prosiaczek i Małżonka) zawsze mi się to marzyło, klimatryzowaną beemką to nie to, nawet z panoramicznym dachem smiley

Gratuluję odwagi, ja na razie nie wypuszczam się swoim dalej niż na 200km od Wrocławia a i to z duszą na ramieniu czy co się nie urwie, czy się na mnie nie obrazi... ale doprowadzę go do stanu że bez lęku ruszę na południe smiley

było 944 S2
jest
e91 2.0d@220KM
f11 3.0d
k260
924s
Qbak
Użytkownik

Miejscowość: Rawa Mazowiecka/Warszawa
Data rejestracji: 03.08.07
Dodane dnia 23-07-2013 00:16
Łał, że tak powiem! smiley Ehh... gdyby nie moje zwariowane zapędy z tym głupim
ściganiem (i połowy forum) to pewnie też bym tak podróżował smiley Trzeba będzie
kupić jakieś 44turbo na taką wyprawę smiley

A zdjęcia dodawaj bez polskich znaków oraz bez spacji i będzie ok, także prosimy
o powtórkę tego powyżej smiley

924 2.0 N/A - 83' Targa LM8U
Tor Poznań 2:04,992
Mapa Polskich Transaxli

QBAK - nowe części (i akcesoria) do Porsche
www.qbak.pl
pilatus
Administrator

Miejscowość: Cze-wa/Piaseczno
Data rejestracji: 28.01.06
Dodane dnia 23-07-2013 15:56
Gratuluję pomysłu, już kilka osób udowadniało, że się da i jak widać się da smiley.
Taka wyprawa plastikowozem na ropę to tylko kwestia gotówki (nuuuuda), a 924... tu już trzeba trochę fantazji i szaleństwa (a te wymagają poświęceń).

Pisz, bo my tu czytamy.

pzdr
jacek/pilatus
cooldude
Użytkownik

Miejscowość: Mokotów
Data rejestracji: 24.03.13
Dodane dnia 23-07-2013 16:30
ostatnio widziałem czarną pod Bostonem (tym na Mokotowie), a tutaj proszę - Italia. Szerokości!
michal951
Użytkownik

Miejscowość: Szczecin
Data rejestracji: 03.12.11
Dodane dnia 23-07-2013 17:48
Zajefajna wyprawa! Dawaj z relacjom.smiley

Pzdr

out
924,944,944(3.0 vario),968,993
In
951
Bluebird Tomek
Użytkownik

Miejscowość: Łódź
Data rejestracji: 15.04.09
Dodane dnia 23-07-2013 20:19
Świetna przygoda, też bym się chętnie wybrał na taką wycieczkę... wstawiaj więcej fotek jak tylko możesz.