| | |
Logowanie | |
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Zapomniane hasło? Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
|
|
Autor |
roznice miedzy silnikiem w 924 |
KRAZ
Użytkownik
Miejscowość:
Data rejestracji: 10.05.06 |
Dodane dnia 11-05-2006 15:44 |
|
|
witam
blagam was powiedzcie z kad wynikaja te roznice pod maska tych 2-uch 924, obydwie sa z 82 roku,
w tej :
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=4637440415&indexURL=0&photoDisplayType=2
pod maska sa jakies przewody ( niebieskie ) i jakas kostka przy lince gazu,a w tej nie ma:
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=103055025
zastanawiam sie z kad ta roznica i wogule co to jest?, a tak na marginesie jezei ktos zna to drugie auto to prosze o jakas opinie o nim bo zastanawiam sie nad kupnem tej 924?
pozdrawiam
. |
|
Autor |
RE: roznice miedzy silnikiem w 924 |
pilatus
Administrator
Miejscowość: Cze-wa/Piaseczno
Data rejestracji: 28.01.06 |
Dodane dnia 11-05-2006 16:24 |
|
|
Auto z ebay.de ma katalizator, a to oznacza, że ma zmodyfikowany układ wtrysku serii jetronic (L-Jetronic??). Nigdy nie widziałem tego na własne oczy, więc nie wiem czy to co widać na zdjęciu to własna modyfikacja oryginalnego K-Jetronica, czy fabryczny zestaw.
O aucie z Allegro nic nie wiem. Na zdjęciach wygląda na całkiem zadbane.
pzdr |
|
Autor |
KRAZ
Użytkownik
Miejscowość:
Data rejestracji: 10.05.06 |
Dodane dnia 11-05-2006 18:18 |
|
|
czyli mam rozumiec ze auto z allegro nie posiada katalizatora?- i normalne jest to ze mimo to ze sa one z tego samego roku to wystepuja takie roznice w konstrukcji?
. |
|
Autor |
Damian
Użytkownik
Miejscowość: Łódź
Data rejestracji: 01.02.06 |
Dodane dnia 11-05-2006 21:22 |
|
|
pilatus napisał/a:
Auto z ebay.de ma katalizator, a to oznacza, że ma zmodyfikowany układ wtrysku serii jetronic (L-Jetronic??).
Sugerowałbym raczej KE-Jetronic Chociaż to wszystko wygląda na "konstrukcję własną". U niemiaszków ostatnio jest szał na G-kat i może to jest taka właśnie przeróbka... |
|
|
|
|
|
| |