Autor |
Discovery: Fani czterech kółek |
wron
Użytkownik
Miejscowość: Bydgoszcz / Chełmno
Data rejestracji: 04.02.06 |
Dodane dnia 26-02-2006 21:18 |
|
|
Nie wiem ilu z was oglądało tytułowy program w zeszłym tyg. jak zabrali się za odsprzedaż porsche 924. Wiem że godzina była nie ludzka też obejrzałem tylko połowe nie widziałem częsci technicznej widziałem tylko poprawki lakiernicze i zakup omineła mnię częśc techniczna i odsprzedaż może ktoś ma nagrane (ja niestety nie miałem nawet możliwości dopiero w czwartek z MONu mnie wypuścili) albo chociaż streści. Bo mnie najbardziej zdołował fragment o wyciąganiu boku i szlifowanie do gołej blachy na to szpachel i farba w sprayu i tyle po ocynku było. a no i nie zauważyłem żeby ta ich sztuka miała pękniecia na desce.
Pozdr
ps. z prasy jeszcze dośc ciekawym wydawnictwem ostanio
[img]http://www.classicauto.pl/okladka_audi.jpg[/img]
czytałem poprzedni numer i dość ciekawa gazetka o old i youngtimerach
mam nadzieje że nie brzmi to jak reklama
Było 924 '84 ostała się kierownica
jest Renault Laguna 3 GT 204
był Rover 416 Tourer '95
był BMW e39 520i '99
Edytowane przez wron dnia 27-02-2006 10:28 |
|
Autor |
RE: Discovery: Fani czterech kółek |
Abelard
Użytkownik
Miejscowość: DK
Data rejestracji: 01.02.06 |
Dodane dnia 27-02-2006 11:47 |
|
|
Ja tez to wydawnictwo czytam.Ale tego nr jeszcze w sklepach nie widzialem?Juz jest? |
|
Autor |
wron
Użytkownik
Miejscowość: Bydgoszcz / Chełmno
Data rejestracji: 04.02.06 |
Dodane dnia 27-02-2006 16:46 |
|
|
Dziś kupiłem w EMPIKu więc nie powinnien być to jakiś problem
bardzo dobrze opisali Audi Quattro oby wydawnictwo pożyło tak długo żeby zdążyli opisać 924-ke
Było 924 '84 ostała się kierownica
jest Renault Laguna 3 GT 204
był Rover 416 Tourer '95
był BMW e39 520i '99 |
|
Autor |
pilatus
Administrator
Miejscowość: Cze-wa/Piaseczno
Data rejestracji: 28.01.06 |
Dodane dnia 27-02-2006 21:59 |
|
|
Ten periodyk ma już drugie życie. Kiedyś nazywał się GT Classic, po kilku numerach popadł w śmierć kliniczną, a 2 miesiące temu nastąpiło przebudzenie w postaci ClassicAuto. Całe szczęście, że redaktorom się chciało i się usamodzielnili (odzielili od redakcji GT). Fajna gazeta, nawet jak mają słabszy numer to kupuję żeby nie padli .
Co do innych akcentów Porsche w rodzimych mediach - na TVN Turbo w programie "Legendy motoryzacji" miał w sobotę premierę program o 911. Ciekawostką jest to, że wystąpił w nim Piotr Dąbrowski (pdmobil z www.porscheclub.pl). Jedną z jego 911'stek możecie zobaczyć w Galerii w relacji z pojeżdżawki w Słomczynie. W programie prezentuje swoją piękną 911 Turbo Look. Ciekawostką jest też to, że drugi samochód występujący w programie - czarna 911 - kiedyś również należał do niego. Prawdziwy pasjonat
pzdr |
|
Autor |
bartekis
Użytkownik
Miejscowość: Islandia
Data rejestracji: 02.03.06 |
Dodane dnia 02-03-2006 18:03 |
|
|
mnie tez interesowala by taka kopia fanów czterech kólek sam autko do remontu i przydalo by sie pare szczególów
924 Turbo |
|
Autor |
KRAZ
Użytkownik
Miejscowość:
Data rejestracji: 10.05.06 |
Dodane dnia 14-05-2006 13:36 |
|
|
widzialem tylko kawalek tego odcineka, niestety nie mialem czasu ogladac do konca,wiem tylko ze kolesie kupili ja za 1000 funtow
. |
|
Autor |
browar
Użytkownik
Miejscowość:
Data rejestracji: 01.02.06 |
Dodane dnia 15-05-2006 10:52 |
|
|
Oni maja 1000 GBP na kupno i robote. Kupili czerwone z wydechem tluczacym sie o podloge, uszkodzonymi drzwiami i tylnym blotnikiem, zmatowialym lakierem. I zajeli sie tym sprzedajac z profitem - na tym ten program polega (przynajmniej ta wersja - sa inne, maja inne kwoty i inne auta).
Siem
browar
eS |
|