924.pl
Nawigacja
Strona Główna
Newsy
Artykuły
Galeria
Forum
Komentarze
Download
Linki
Kontakt
Szukaj
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Zobacz Temat
924.pl | Porsche | Problemy techniczne
Strona 2 z 2 < 1 2
Autor RE: Wycinanie metalu woda, laserem
Pumba
Użytkownik

Miejscowość: Gdańsk
Data rejestracji: 06.12.09
Dodane dnia 11-04-2016 19:49
Mariusz, dotychczas obyło się bez moderatora - teraz się całe forum rozmywa i każdy niemal to zauważa. I nikt z tym nic nie robi, jak mówi Cyryl.

Z Cyrylem toczę od dawna bardzo zaciętą dyskusję, bo obu nam się obrót spraw nie podoba, a każdy ma inne rozwiązania - ale nie toczymy małych wojenek i pyskówek tu, na forum publicznym, żeby go nie zaśmiecać.

Cyryl ma bardzo stanowcze zdanie, które jest trafne, w wielu punktach się z nim zgadzam, natomiast postulowane przez Niego rozwiązania są bardzo radykalne.

Nie pozwolę natomiast rujnować forum, które dało mi pewną wiedzę, motywację i radość z pracy i dzielenia się tą radością z ludźmi. I darujcie, to jest akurat miejsce odpowiednie do tego typu wynurzeń, choćby najbardziej radykalnych - to temat będący z założenia nawet kwintesencją bezmyślnego wykorzystania dostępu do wiedzy, którą użytkownicy tego gremium posiadają.

To jest mój ostatni wpis w tym temacie - przepraszam, że wygenerowałem swoją aktywnością taką burzę, moje motywacje opisałem. Starałem się dbać o społeczność, która mnie wychowała, i choć trochę być wyważonym w swojej opinii. Czy rację miałem, czy nie - czas pokaże...

Edytowane przez Pumba dnia 11-04-2016 20:00
Marta
Użytkownik

Miejscowość:
Data rejestracji: 27.06.06
Dodane dnia 11-04-2016 20:33
No dobra chłopaki, ale chyba nie chcecie powiedzieć, że winą za śladową aktywność innych użytkowników obarczacie Piotra. Ty Cyrylu sprzedałeś auto, a Ty Pumbo (mój kochany smiley ), własnie sprzedajesz. To chyba nie pod wpływem Piotra, co?

I bardziej niż wątki okołosamochodowe wkurzają mnie ogłoszenia "sprzedam hondę civic" wstawiane przez gościa z raptem 4 postami. Albo "sąsiad sprzedaje, to grzecznościowo wrzucę". Z tym, że mi to snu z powiek nie spędza.

Z resztą ja się w życiu kieruję teorią, że myślenie i nadmiar wiedzy szkodzą smiley I odkąd się zwolniłam z tego obowiązku, to jest mi dużo lżej. Serio, polecam.

Edytowane przez Marta dnia 11-04-2016 20:33
rolo
Użytkownik

Miejscowość: Wrocław
Data rejestracji: 03.08.11
Dodane dnia 11-04-2016 23:01
Panowie (i Pani Marto) każdy ma jakiś swój styl i pewnie dla każdego zjadzie się tu miejsce.
Dzisiaj np. 5h spędziłem w garażu walcząc z zasilaniem 924 i nową, w boju zdobytą, pompą paliwa Boscha, na którą najprawdopdobniej niepotrzebnie wydałem mnóstwo pieniędzy, bo buczy jako ta stara zaraz po podpięciu.
I naprawdę nie czuję potrzeby, żeby wrzucać tu zdjęcia owej pompy, jak i zdjecia miliona innych elementów które w ciągu ładnych kilku lat wymieniłem w aucie. Tym bardziej nie czuję się wystarczającym ekshibicjonistą, żeby pisać co gdzie przykreciłem, dlaczego właśnie tam i pytać was jeszcze na koniec, czy Wam się podoba to co robię smiley
Dlaczego to piszę? Bo każdy jest inny. Z Piotrem miałem okazję rozmawiać raz i ani wiedzy, ani pasji, ani kultury mu nie brakuje.
Wzruszam ramionami jak widzę posty o niczym, denerwują mnie "ogłoszenia o hondzie", ale za moment myślę - wyluzuj, coś ty taki nerwowy, sam nie masz nic ciekawego do napisania smiley

924 '84 2.0 125 KM
Strona 2 z 2 < 1 2