| | |
Logowanie | |
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Zapomniane hasło? Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
|
|
Autor |
pompa paliwa |
miniver
Użytkownik
Miejscowość: Łódź
Data rejestracji: 07.04.07 |
Dodane dnia 22-10-2007 13:33 |
|
|
Moja pompa buczy coraz głośniej i wydaje mi się, że chce mi przekazać, że ma już dość swego przepompowanego życia... W związku z tym profilaktycznie pytam:
- czym różniły się 2 rodzaje pomp montowane w 924? bo znalazłem na allegro taką, która niby zastępuje obydwa rodzaje?
http://tinyurl.com/2whevh
- jakie w ogóle są parametry pomp?
- możecie polecić jakichś sprzedawców/ sklepy? - chodzi mi o zamienniki, bo na boscha mnie nie stać na razie...
Don't panic! |
|
Autor |
RE: pompa paliwa |
Damian
Użytkownik
Data rejestracji: 01.02.06 |
Dodane dnia 22-10-2007 16:20 |
|
|
Ooo znowu coś popsułeś
Ponoć te pompki z allegro to się psu na budę... Choć wizualnie to kopia żywcem zjechana z bosza, nie wiadomo jak z trzewiami.
A nie jeździ Ci gorzej ostanio, albo paliwa nie ubyło?
Może warczyć jak nie ma "silentbloczków" w mocowaniu, jak się kończy palywko, albo jak się filter benzyny zatyka, albo jak się coś popsuje...
|
|
Autor |
miniver
Użytkownik
Data rejestracji: 07.04.07 |
Dodane dnia 25-10-2007 14:35 |
|
|
Tego linka z allegro wkleiłem, bo człowiek zbiera pozytywne komentarze za te pompy między innymi... A jak nie ma pieniędzy na boscha, to sobie człowiek robi nadzieje, że może taki zamiennik dobry.
A po wymianie regulatora napięcia i zmniejszeniu ładowania pompa przestała jęczeć o litość.. Jednak co za dużo, to niezdrowo...
Don't panic! |
|
Autor |
ADI
Użytkownik
Miejscowość: Wodzisław Śl
Data rejestracji: 31.05.07 |
Dodane dnia 25-10-2007 23:13 |
|
|
ja mam do sprzedania orginalna z mojego na ktora nic nie nazekalem jest z 87 roku |
|
Autor |
porscheboxster
Użytkownik
Miejscowość: okolice Wysokie Mazowieckie
Data rejestracji: 02.01.07 |
Dodane dnia 27-10-2007 19:19 |
|
|
witam czy ktos mi moze powiedziec czy ta pompa bedzie pasowala do 924 bo po numerze z mojej starej taka uakcje mi znalazlo poradzcie cos
http://www.allegro.pl/item259444009_pompa_paliwa_audi_ford_mercedes_peugeot_renault_vw.html |
|
|
|
|
|
| |