924.pl
Nawigacja
Strona Główna
Newsy
Artykuły
Galeria
Forum
Komentarze
Download
Linki
Kontakt
Szukaj
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Zobacz Temat
924.pl | Porsche | Problemy techniczne
Autor pompa paliwa
miniver
Użytkownik

Miejscowość: Łódź
Data rejestracji: 07.04.07
Dodane dnia 22-10-2007 13:33
Moja pompa buczy coraz głośniej i wydaje mi się, że chce mi przekazać, że ma już dość swego przepompowanego życia... W związku z tym profilaktycznie pytam:

- czym różniły się 2 rodzaje pomp montowane w 924? bo znalazłem na allegro taką, która niby zastępuje obydwa rodzaje?

http://tinyurl.com/2whevh

- jakie w ogóle są parametry pomp?
- możecie polecić jakichś sprzedawców/ sklepy? - chodzi mi o zamienniki, bo na boscha mnie nie stać na razie...

Don't panic!
8388751
Autor RE: pompa paliwa
Damian
Użytkownik

Data rejestracji: 01.02.06
Dodane dnia 22-10-2007 16:20
Ooo znowu coś popsułeś smiley

Ponoć te pompki z allegro to się psu na budę... Choć wizualnie to kopia żywcem zjechana z bosza, nie wiadomo jak z trzewiami.
A nie jeździ Ci gorzej ostanio, albo paliwa nie ubyło?
Może warczyć jak nie ma "silentbloczków" w mocowaniu, jak się kończy palywko, albo jak się filter benzyny zatyka, albo jak się coś popsuje...

Damian
miniver
Użytkownik

Data rejestracji: 07.04.07
Dodane dnia 25-10-2007 14:35
Tego linka z allegro wkleiłem, bo człowiek zbiera pozytywne komentarze za te pompy między innymi... A jak nie ma pieniędzy na boscha, to sobie człowiek robi nadzieje, że może taki zamiennik dobry.

A po wymianie regulatora napięcia i zmniejszeniu ładowania pompa przestała jęczeć o litość.. Jednak co za dużo, to niezdrowo...

Don't panic!
8388751
ADI
Użytkownik

Miejscowość: Wodzisław Śl
Data rejestracji: 31.05.07
Dodane dnia 25-10-2007 23:13
ja mam do sprzedania orginalna z mojegosmiley na ktora nic nie nazekalemsmiley jest z 87 rokusmiley
porscheboxster
Użytkownik

Miejscowość: okolice Wysokie Mazowieckie
Data rejestracji: 02.01.07
Dodane dnia 27-10-2007 19:19
witam czy ktos mi moze powiedziec czy ta pompa bedzie pasowala do 924 bo po numerze z mojej starej taka uakcje mi znalazlo poradzcie cos

http://www.allegro.pl/item259444009_pompa_paliwa_audi_ford_mercedes_peugeot_renault_vw.html
3332206