924.pl
Nawigacja
Strona Główna
Newsy
Artykuły
Galeria
Forum
Komentarze
Download
Linki
Kontakt
Szukaj
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Zobacz Temat
924.pl | Porsche | Problemy techniczne
Autor Skóra w Porsche 928
Katastrofa
Użytkownik

Miejscowość: Kraków
Data rejestracji: 01.10.14
Dodane dnia 04-12-2016 18:35
Kolejne pytanie odnośnie wnętrza: czy dysponuje ktoś zdjęciami, jak wygląda oryginalnie obszycie deski, panela centralnego, boczków w wariancie w pełnym skórzanym obszyciem? Chodzi mi wygląd i miejsce szwów oraz składanie skóry.

Chodzi mi o początki produkcji, konkretnie rok 1982.

Będę wdzięczny za zdjęcia własne lub wskazanie źródła. Przejrzałem mnóstwo zdjęć i stron w sieci, ale jest tyle radosnej twórczości 'na temat', że nadal nie potrafię dojść, jak to powinno wyglądać.

---------------------

Jeśli ktoś chce zobaczyć mojego 'petrolhead-junior', zapraszam na:www.jeremyklakson.pl

Edytowane przez Katastrofa dnia 04-12-2016 19:25
6325858 www.jeremyklakson.pl
Autor RE: Skóra w Porsche 928
Dlugi
Użytkownik

Miejscowość: Lublin i okolice.
Data rejestracji: 05.02.06
Dodane dnia 04-12-2016 22:46
Witam,

miałem kiedyś oryginalną skórę z deski i konsolę centralną w oryginale ale gdzie to jest...smiley

Pozdrawiam smiley
Porsche & ?
7442000 www.classiccars4you.com
Damian
Użytkownik

Miejscowość: Łódź
Data rejestracji: 01.02.06
Dodane dnia 04-12-2016 23:30
A byś zapytał za dnia, to już byś miał komplecik zdjęć na skrzynce zapewnie, bo dziś wystawiłem 928 na kąpiel słoneczną... Następny raz będę go widział za widoku dopiero w przyszłą sobotę. O ile nie będzie padało i nikt Cię do tej pory nie zadowoli w tej kwestii to mogu coś tam pstryknąć.
Damian
Katastrofa
Użytkownik

Miejscowość: Kraków
Data rejestracji: 01.10.14
Dodane dnia 04-12-2016 23:41
Damian napisał/a:
A byś zapytał za dnia, to już byś miał komplecik zdjęć na skrzynce zapewnie, bo dziś wystawiłem 928 na kąpiel słoneczną... Następny raz będę go widział za widoku dopiero w przyszłą sobotę. O ile nie będzie padało i nikt Cię do tej pory nie zadowoli w tej kwestii to mogu coś tam pstryknąć.

Będę wdzięczny.

---------------------

Jeśli ktoś chce zobaczyć mojego 'petrolhead-junior', zapraszam na:www.jeremyklakson.pl
6325858 www.jeremyklakson.pl