| | |
Logowanie | |
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Zapomniane hasło? Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
|
|
Autor |
Skóra w Porsche 928 |
Katastrofa
Użytkownik
Miejscowość: Kraków
Data rejestracji: 01.10.14 |
Dodane dnia 04-12-2016 18:35 |
|
|
Kolejne pytanie odnośnie wnętrza: czy dysponuje ktoś zdjęciami, jak wygląda oryginalnie obszycie deski, panela centralnego, boczków w wariancie w pełnym skórzanym obszyciem? Chodzi mi wygląd i miejsce szwów oraz składanie skóry.
Chodzi mi o początki produkcji, konkretnie rok 1982.
Będę wdzięczny za zdjęcia własne lub wskazanie źródła. Przejrzałem mnóstwo zdjęć i stron w sieci, ale jest tyle radosnej twórczości 'na temat', że nadal nie potrafię dojść, jak to powinno wyglądać.
---------------------
Jeśli ktoś chce zobaczyć mojego 'petrolhead-junior', zapraszam na:www.jeremyklakson.pl
Edytowane przez Katastrofa dnia 04-12-2016 19:25 |
|
Autor |
RE: Skóra w Porsche 928 |
Dlugi
Użytkownik
Miejscowość: Lublin i okolice.
Data rejestracji: 05.02.06 |
Dodane dnia 04-12-2016 22:46 |
|
|
Witam,
miałem kiedyś oryginalną skórę z deski i konsolę centralną w oryginale ale gdzie to jest...
Pozdrawiam
Porsche & ? |
|
Autor |
Damian
Użytkownik
Miejscowość: Łódź
Data rejestracji: 01.02.06 |
Dodane dnia 04-12-2016 23:30 |
|
|
A byś zapytał za dnia, to już byś miał komplecik zdjęć na skrzynce zapewnie, bo dziś wystawiłem 928 na kąpiel słoneczną... Następny raz będę go widział za widoku dopiero w przyszłą sobotę. O ile nie będzie padało i nikt Cię do tej pory nie zadowoli w tej kwestii to mogu coś tam pstryknąć. |
|
Autor |
Katastrofa
Użytkownik
Miejscowość: Kraków
Data rejestracji: 01.10.14 |
Dodane dnia 04-12-2016 23:41 |
|
|
Damian napisał/a:
A byś zapytał za dnia, to już byś miał komplecik zdjęć na skrzynce zapewnie, bo dziś wystawiłem 928 na kąpiel słoneczną... Następny raz będę go widział za widoku dopiero w przyszłą sobotę. O ile nie będzie padało i nikt Cię do tej pory nie zadowoli w tej kwestii to mogu coś tam pstryknąć.
Będę wdzięczny.
---------------------
Jeśli ktoś chce zobaczyć mojego 'petrolhead-junior', zapraszam na:www.jeremyklakson.pl |
|
|
|
|
|
| |